W galerii byłem ale także chcę sie przyłączyć za symetrycznym kwadratem. Bardzo też podobała mi sie wersja na której żyrandol był widoczny w nietypowej pozie.
Wersja do druku
W galerii byłem ale także chcę sie przyłączyć za symetrycznym kwadratem. Bardzo też podobała mi sie wersja na której żyrandol był widoczny w nietypowej pozie.
chyba zaczne usuwac z galerii te najlepsze, bo ciezko bedzie znowu czyms was zaskoczyc ;) dziekuje wszystkim konserwatystom i rewolucjonistom za wizyty i opinie :wink: po takiej porcji dobrego slowa wystarczy mi (mam nadzieje) na cala zime. jak nie , to bede musial wyjsc z nory i upolowac cos innego.
dzisiaj widoczek z ulicy w ostatnich promieniach cieplego jeszcze sloneczka. ostatni weekend. teraz juz jest zimno.
203.
Muralesüberalles
Widzę że legal :) Graffiti piękna sztuka :)
Świetna fotka, świetnego graffiti :)
Ktoś go musi sponsorować :roll:
Sądząc po ilości puszek z farbą, takie graffiti musi nieźle kosztować. Zabawa droższa niż fotografowanie :grin:
Ale za to jaka duża odbitka, z aparatu takiej nie uzyskasz :mrgreen:
Kapitalna perspektywa. :cool:
Nooo... świetna perspektywa, to fakt :)
I tytuł też :)
Się podoba to ostatnie zdjęcie. Oj podoba się. :wink: Fajnie pokazane.
Świetny sposób sfotografowania tej sceny. Prawie monumentalna praca o bardzo wesołym przekazie, krzycząca kolorem malowana przez jednego skromnego z wyglądu człowieka. Podoba mi się to zestawienie i lecę do galerii.
Zostaw fotki w galerii i nic nie usuwaj. Ale po ostatniej "kwadraturze koła" to faktycznie poprzeczka poszła w górę.:grin: i ciężko będzie.
Ostatnie -ładne.