zacne, zacne :) a do tego jeszcze co ogladam cos nowego w twojej kolekcji, to tesknota coraz wieksza mnie bierze :) ehhhh.
Wersja do druku
zacne, zacne :) a do tego jeszcze co ogladam cos nowego w twojej kolekcji, to tesknota coraz wieksza mnie bierze :) ehhhh.
Nostalgia? Źle Ci u Wuja Sama? ;)Cytat:
Zamieszczone przez k@czy
zaraz tam zle :) po prostu sie teskni :) duzo lat uplynie, zanim sie czlowiek przyzwyczai na dobre, a tak- inny kraj, inna kultura, wszystko inne, a polska-fatherland przecie :)
Trzeba poprostu zrobić lub kupić do tych co można osłonkę na monitor lub mieć roletę w oknie polecam, szczególnmie jak słońce świeci prosto w monitor ;)
Moje zmagania z programem :roll: :
321
Hej
Pomysły masz przednie :)
Coś nie pasuje mi brak oczu - przykuwa to uwagę i jakoś "miesza" w całej fotce.
Mimo wszystko ciekawe.
pzdr
321 - BAJER !!!!!!!!
Super ujęcie. Nietypowe. Emocjonalnie nacechowane.
Łooo... niezła jazda :lol: Baw się dalej, baw!
super fota, tylko to ucho trzeba poprawić bo wygląda jak wstawione
najpierw zapytam, co poPSules w tej fotce, bo nie chce wyjsc na ignoranta :)
ale troche moze mi sie uda :)
mam wrazenie, ze lustro wody zaczyna sie zaraz od twarzy delikwenta-tzn, ze nie jest on we wodzie, tylko zaraz za nia-nie widze lustra wody za nim, czyli powyzej linii ust za glowa-aparat nie byl na wysokosci lustra wody, wiec albo dodales wode w programie, albo gosc stoi przed jakas fontanna albo cos. ufff mam nadzieje, ze jakos to wytlumaczylem. nie wykluczam jeszcze innej opcji-ze nie mam racji :)
a jesli twoje zmagania dotyczyly "draganizowania", to troche jakby plamki wyszly na twarzy, ale nie jest zle.
to bylo pseudo-technicznie, a artystycznie-dla mnie bomba :) nie wnikajac, czy to fota, czy efekt PSowania-ciekawe i nietypowe.