Odp: Raz nyny'emu smierc....
Świetnie to wyszło. Konkretne szczęki. Podoba się. Pozdro
no nie... robale mogę znieść ale żeby pająki? z takiego bliska? :shock::wink:
(@nyny wątek stoi w kolejce do "kopania" ;))
Cytat:
Zamieszczone przez
edorka
no nie... robale mogę znieść ale żeby pająki? z takiego bliska? :shock::wink:
(@nyny wątek stoi w kolejce do "kopania" ;))
Edorka, z kapcia go;)
Świetnie wyszło, szkoda, że jakaś mgiełka sie zrobiła. Jakieś źdźbło przed pająkiem (obiektywem)?
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
chimol
Świetnie wyszło, szkoda, że jakaś mgiełka sie zrobiła. Jakieś źdźbło przed pająkiem (obiektywem)?
Nie, tak sobie chcialem takie miekkie wrzucic, suwak od kontrastu malo uzywany byl.
Ponizej masz inna wersje.
256.
Załącznik 91719
pozdro
To drugie mi bardziej podchodzi. Ale świetna morda.
Pozdrawiam
1 załącznik(ów)
:)
Motylos ;) (klikac do oporu po lepsza jakosc)
257.
Załącznik 91816
pozdro
Przepiękny Polowiec, gratuluję. Powiedz jakimi szkiełkami robisz te robale, w wątku ze szkłami manualnymi widziałem twoją fotkę ważki zrobioną Takumarem 100mm czy często zdarza ci się stosować manuale?
Cytat:
Zamieszczone przez
kris70
Przepiękny Polowiec, gratuluję. Powiedz jakimi szkiełkami robisz te robale, w wątku ze szkłami manualnymi widziałem twoją fotkę ważki zrobioną Takumarem 100mm czy często zdarza ci się stosować manuale?
Pewnie ze czesto, mam kilka uzbieranych i przeselekcjonowanych perelek starych :)
Np. Ten Polowiec z galerii, ktorego przed chwila zapodalem (co jest penem robiony) to tam zapialem Industara 61L.
Ale coby nie mowic najwygodniej mi sie robi Sigma150 :)
pozdro
dzięki Nyny, a więc jet dla nadzieja że moim vivitarem 90mm też się da :-P. Jedno co mnie wkurza w manualach przy makro, to że trzeba przysłoną machać ręcznie.