Wersja do druku
piękne
fajny spokojny obraz "z życia mrówek":grin: śliczne
Cytat: Zamieszczone przez hades Dziękuje za komentarze :) --- A teraz coś nietypowego. Powinno znaleźć się w dziale wideo, ale dla jednego krótkiego nagrania nowy wątek...133. Mrówki ...Przyszła do wodopoju mrówka z czymś tam na głowie nikt jej nie poratuje, nikt jej nic nie powie tylko się każdy gapi, tylko się każdy gapi i już...Faajne.
Świetny ten filmik. Gratulacje i pozdrowienia.
Kapitalne :grin:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip A miałem nadzieję, że przejdą na drugą stronę :) A ja cały czas się bałam, że wpadną do wody.. Bardzo fajny filmik, ogląda się z przyjemnością i ciekawością co będzie dalej. Fajnie dobrana ścieżka dźwiękowa. A swoją drogą, dlaczego nie ma jeszcze wątku "wideło" ? Tylko zdjęcia i zdjęcia i zdjęcia....:wink:
Świetny pomysł i realizacja!
Doskonałe! Bardzo mi się podoba. Jeszcze parę razy zerknę.
Cytat: Zamieszczone przez fazi75 Doskonałe! Bardzo mi się podoba. Jeszcze parę razy zerknę. Obywatelu, pamiętaj! Za każde odtworzenie należy się opłata dla zAiKs'u :twisted:
Cytat: Zamieszczone przez petreq Obywatelu, pamiętaj! Za każde odtworzenie należy się opłata dla zAiKs'u :twisted: Ten spadek po komunie już dawno powinien trafić na cmentarz historii byłego ustroju. A filmik ekstra. :grin: