Ostatnie świetne. :)
Wersja do druku
Ostatnie świetne. :)
Powiem tyle, ostatnie Twoje zdjęcia mi jakoś nie podchodzą, ale z 6x6 zawsze ;) . Mam pytanko - tą Jaśkę 635 to masz z obiektywem Yashinon czy Yashikor ? Jeśli Yashikor, to powiedz proszę jak według Ciebie jest z tą miękkością. Bardzo podoba mi się kołowy bokeh Yashikora, ale męczy mnie, jak on się zachowuje na przysłonie 3,5 ( pod względem ostrości ).
Pozdrawiam
Z ostatnie serii po Lublinie zatrzymałem się na dłużej przy panu stojącym pod reklamą kredytu, dyskusji pomiedzy żołnierzem i cywilem oraz wystawionym we śnie języku. Z teatru piękne. Niesamowity kolor. pozy aktorów, owal sceny świetnie dopełniający kadr. Na ostatnim urocza dziewczyna i pełna poświęcenia gdyż nie zważała na mokrą ławkę. Oprócz tego ma swoisty urok który lepiej nastraja.
Mam Yashinona, czyli aparat z ostatnich lat produkcji. Podobno ten obiektyw jest dużo lepszy, niestety nie mogę tego stwierdzić ponieważ nie miałem Yaśki z Yashikorem. Yashinon jest ostry od pełnej dziury (oczywiście to zdjęcie robiłem właśnie na przysłonie 3.5).
Dziękuję za komentarze :)
Ostania fotka bardzo na tak, podoba się.
i znów kilka migawek z ulic Lublina:
0204 jest świetne
W ostatniej serii nie mam zdecydowanych faworytów. Wszystkie w klarowny sposób pokazują elementy codziennego życia. Można też o każdej zatrzymanej scenie coś opowiedzieć.
i następna fotka z miłego popołudnia, ja, pomi i jaśka ;)