Jeszcze lepiej mieszkać w piwnicy. Tylko się schodzi ....:mrgreen:.
Widać kabel w 2-3 cm pancerzu od oświetlenia. Więc można szacować wielkość tej sadzawki :)
Wersja do druku
Demianowska
1415. Załącznik 220960
Coś "ścieka" z sufitu.... Chyba sąsiad coś porozlewał u siebie :lol:
To Słowacja - talk ?
czy wujek Google ściemnia ?
jaskinie zawsze ciekawe :)
Tak Ula - Słowacja
Demianowska
1416. Załącznik 220966
Demianowska
1417. Załącznik 221873
Niemożliwe było ustawienie ostrości. Po tygodniach lekkich spacerów, bo Bodzio zamknięty w chałupie #zostańwdomu - dziś dostała pierdolaca :mrgreen:
1418. Załącznik 221933
ps. przyniosła dwa kleszcze. Marysia stwierdziła, że kleszcze powinny być płaskie i potraktowała je pantoflem. Skutecznie :mrgreen:
Dobrze, że Blondynka jest blond. :mrgreen:
Gdyby była brązowa, nie byłoby jej widać. :mrgreen:
Gdybyś poruszał się z jej prędkością, na sto procent fotka byłaby ostra. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ona pędziła na mnie, musiałbym więc włączyć "zadni" bieg a i tak bym nie wyrobił :mrgreen: Zresztą widać jak liście są zryte - hamowała i z powrotem i na odwrót. Tak, to był rasowy pierdolec :mrgreen::mrgreen:
1419. Załącznik 221937
Ćwicz Waść, pogoń za Blondynką na "zadnim" biegu może być ekscytująca. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Jagna śliczna kruszynka z wielkim temperamentem :grin:
Demianowska
Większość z nas widziała stalaktyty. Ale takie bulwy wiszące pod stropem ? Okazuje się, że w środku jest woda.
1420. Załącznik 222038
Kto chce buzi ? :mrgreen:
1421. Załącznik 223379
Chętnych pewnie niewielu. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mama najważniejsza :-)
To chyba jednak nie polityka :mrgreen:
1422. Załącznik 224411
Skąd wygrzebałeś taki relikt?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ej, o obcinaniu ręki to chyba jednak Władek... coś sobie przypominam własnousznie.
O ile mnie pamięć nie myli to jednak Cyrankiewicz.
To nie jest polityka- to nasza historia
https://youtu.be/X7Bf-0kIhGo
Jest i klasa :D
U mnie ławki były z takimi samymi dziurami na kałamarz + kałamarz oczywiście, tylko nie były zespolone. Mieliśmy krzesełka.
1423. Załącznik 224414
Również zaczynałem od pióra, i atramentu, kto z młodych wie co to jest stalówka...
To były inne czasy, zamiat np. bruków wtedy używano kamieni ciosanych lub tzw. trylinki. A na torach warszawski pociąg był napędzany parową lokomotywą....
Też miałem takie ławki i kałamarze w otworach (pierwsza połowa lat 60-tych ubieglego stulecia). Podłoga tylko była inna - jakiś parkiet.Pióra wieczne i dlugopisy już istniały (można było nawet w kioskach Ruchu kupić) ale w szkole nie wolno było ich używać - mówiono nam, że pisanie wiecznym piórem lub długopisem powoduje powstanie złych nawyków i będziemy potem mieli brzydki charakter pisma.
Kacper
1424. Załącznik 224582