Odp: alnico - szwarc, mydło i powidło
Cześć,
te górzyste i wodniste fajne, podobają się. Może nie wszystkie jak leci, ale spora część.
Makro robale - chyba się powtórzę, mam wrażenie, ale jeśli ze światłem jest całkiem fajnie - to ciągle kadrowanie, umiejscowienie robala - dokumentacyjne. Jeśli o to chodzi - to spoko, jeśłi nie o to - a chciałbyś zbudować jakąś opowieść kadrem, robalem i wypełnieniem - to jeszcze do tego nieco brakuje.
pozdrawiam
2 załącznik(ów)
Zaniedbałem oblechy, zima nadchodzi więc najwyższy czas coś wrzucić. Jedyne co spotkałem to gąsienica, światełko nienajlepsze ale coś tam widać.
381.
Załącznik 133530
382.
Załącznik 133531
Wie ktoś co to?
fajny oblech, kolory na 382 to specjalnie tak? wolę kolorki z 381.
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
fajny oblech, kolory na 382 to specjalnie tak? wolę kolorki z 381.
Te na 382 bardziej rzeczywiste, przy 381 było mało światła i tam kolory "wyżarło".
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Te na 382 bardziej rzeczywiste, przy 381 było mało światła i tam kolory "wyżarło".
Mnie też bardziej 382 się podoba. Świetne jest :grin:
Właśnie z kolorami to czasem do końca nie wiadomo, u mnie trawa wpada w niebieski na 382 a to wydaje mi się niezbyt naturalne
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Wie ktoś co to?
Barczatka napójka ;)
Na 382 nieco jednak za "niebiesko"
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Barczatka napójka ;)
Na 382 nieco jednak za "niebiesko"
pozdro
Dzięki mistrzu :grin:, przeglądnąłem kilka różnych zestawień motyli/gąsienic ale nie znalazłem.
Z tym niebieskim to się zgadzam, że go tam trochę za dużo, ale mnie to jakoś nie raziło, mniej w każdym razie niż pomarańcz na pierwszym. Wrzucę jeszcze jakiś kadr na którym postaram się to poprawić.
Nie ma za co ;)
No wlasnie chyba najbardziej zblizona to by byla taka wersja pomiedzy 381 i 382.
pozdro