Nie wiem ilu jeszcze jest takich naiwnych desperatów:), ale ja nadal liczę i czekam na E7.
Wiem że biznes to biznes, ale olek powinien wypuścić jeszcze puszkę pod duże 4/3 z nowymi bebechami, nawet z deklaracją że to ostatnia taka puszka.
Możliwe że to nowe EM1 to super hiper i w ogóle i jeśli nie będę miał wyboru, a z "dużymi" szkłami będzie to śmigać jako tako to może coś takiego zanabędę w przyszłości.
Jednak trochę to irytujące, że teraz gdy w końcu olympus dysponuje matrycą na konkurencyjnym poziomie wypina się na duże 4/3.
Jakoś mnie wciąż nie przekonuje wizjer elektroniczny (choć oczywiście nie mam pojęcia jak ten w nowym olku się sprawuje) i te przejściówki :roll: Z marketingowego punktu widzenia EM1 to strzał w dziesiątkę pod kątem posiadaczy szkieł 4/3 - jako tako będzie to działało, a z czasem skusi do zakupu szkiełek m4/3:twisted:
Ta makieta/prototyp E7 na zdjęciu nawet ciekawie wygląda, w końcu małe i pewnie solidne body, do tego grip i byłoby super. Widać sporą unifikację z EM1 co nie wszędzie mu wyszło na dobre, np brak górnego wyświetlacza :|, ale przyjąłbym nowe E7 nawet w takiej formie...