Trzeba przyznać, że niektóre otwory drzwiowe robią wrażenie ;-) A pan na 390 ładnie 'prawie' zniknie.
Dopisała Ci wiosenna aura, fajnie :lol:
Wersja do druku
Trzeba przyznać, że niektóre otwory drzwiowe robią wrażenie ;-) A pan na 390 ładnie 'prawie' zniknie.
Dopisała Ci wiosenna aura, fajnie :lol:
Fajne, różniste ujęcia, sceny, klimaty, wszystkie z jakimś konceptem przeprowadzone.
TJ
Fotografia uliczna to dla mnie niezbadane rejony. Z tym większą ciekawością oglądam i podpatruję. Interesujące dla mnie są zwłaszcza kadry z ludźmi. I chyba wolę te zrobione po zmierzchu.
Generalnie ciekawy projekt. Wszystko co motywuje do fotografowania jest dobre :grin:
A w użyciu więcej stałka czy zoom?
Stałka to naturalny wybór, w nocy wręcz obowiązkowy. Zooma sobie testuję, więc raz na jakiś czas go używam, szczególnie do streeta bez ludzi, a z architekturą.
Minął miesiąc, wciąż trzymam się noworocznego postanowienia. Tak daleko jeszcze w życiu nie zaszedłem :D
Tydzień 06 pozostawił po sobie lekki niedosyt: czasu zabrakło, pogoda nie dopisała, w czasie jednego krótkiego spaceru ciężko trafić na ciekawe kadry, szczególnie w dzień roboczy w godzinach pracy, kiedy miasto jest puste. Ale to nieważne... Ważne, że udało się ruszyć cztery litery. Nie co tydzień udaje się zrobić zdjęcie życia ;)
Załącznik 252497
400
Załącznik 252498
401
Załącznik 252499
402
Załącznik 252500
403
Załącznik 252501
404
Załącznik 252502
405
Załącznik 252503
406
Załącznik 252504
407
Brawo za wytrwałość w postanowieniu. Ja nadal głównie na robocie. Ale 90-tka OM dzięki temu zamówiona. Ruszę jak wiosna obudzi oblechy ...
Tez wytrwałość podziwiam. I umiejętność wynajdowania ciekawych motywów.