Dokładnie jak Saboor, potrawy - pomysł fajny, ale nie gadają, bo większość obrazu poza GO, a ostatnie wygląda na poruszone.
Gość z ogniem robi wrażenie. Może trochę bym "oziębił", ale tylko troszeczkę. Podobają mi się.
PS.
Dotrzymałem słowa ;)
Wersja do druku
Dokładnie jak Saboor, potrawy - pomysł fajny, ale nie gadają, bo większość obrazu poza GO, a ostatnie wygląda na poruszone.
Gość z ogniem robi wrażenie. Może trochę bym "oziębił", ale tylko troszeczkę. Podobają mi się.
PS.
Dotrzymałem słowa ;)
Saboor, ahutta no i Ryśku bardzo dzięki za ślad pozostawiony, rady i uwagi...każda z nich cenna jest bardzo dla mnie :)
Zdjęcia ogniowe niestety z ręki...ale kto w drugi dzień świąt się spodziewał takiej atrakcji. Sesja obiadowa hmmm robiona na potrzeby któregoś kolejnego wpisu na mojej labellasicilia.pl lecz z braku tła odpowiedniego go musiałem zminimalizować :P
Z tym brakiem tła to przesadziłeś :)
Witajcie,
Dzisiaj kolejna porcja zdjęć...ognia :D Tym razem sztuczne ognie nad Wisłą.
1.Załącznik 107295 2.Załącznik 107304 3.Załącznik 107303 4.Załącznik 107302 5.Załącznik 107301 6.Załącznik 107300 7.Załącznik 107299 8.Załącznik 107298 9.Załącznik 107297 10.Załącznik 107296 11.Załącznik 107305
jak dla mnie 9tka jest bombowa :) trochę ten patyk po prawej razi ale bardzo ładnie poruszenie (?) rozmazało fajerwerki
Witaj ponownie w mym wątku!
Bardzo dziękuję za Twą opinię, jeśli chodzi o 9 to nie, zdjęcie nie jest poruszone, takie cuda teraz pirotechnicy (zapewne z Chin) wyczyniają :)
Na 4 i 5 trochę jakby stadion płonął ;) podobają się szczególnie te z bliższego kadru :)