Fajnie, fajnie tylko czemu tak rzadko? :grin:
Jak patrzę na te pierwsze foty to mi zaraz na myśl przychodzi abir w stroju maskującym, skradający się za ptakami :mrgreen:
Wersja do druku
Fajnie, fajnie tylko czemu tak rzadko? :grin:
Jak patrzę na te pierwsze foty to mi zaraz na myśl przychodzi abir w stroju maskującym, skradający się za ptakami :mrgreen:
259 cudne zestawione, idealny moment. Wg. mnie najsilniejsze foto z całej wrzuty :)
T.
dzięki Bodzio - cieszy mnie taka reakcja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dzięki, no okołomeczowa, bo mecz to ja oglądam a nie fotografuje ;)
szkoda mi tych emocji, choć niejednokrotnie ktoś z publiki odciągał mą uwagę z tego co się dzieje na boisku
przecież masz panią na focie na której orzeł tańczy zorbę ;)
a tak serio mam jakieś ale totalnie słabe więc nie wrzucałam ;)
w sensie 259 - też ją lubię :)
podziękował i nie wiem skąd te marudzenia - jakbym nic nie robiła normalnie :-P
dziękować za odwiedziny :)
następny marudzący - znam takich co rzadziej wrzucają :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no a ja miałam w d... że obok stoją Mistrzowie Świata jak zobaczyłam tego malca ;)
obiektyw musiał zmienić kierunek ;)
też je najbardziej lubię :)
Uchwycone chwile bardzo fajne i podpisy przy zdjęciach też:) Gorzej z jakością, zoom cyfrowy dał tu znać o sobie. Szczególnie w zdjęciach 255 i 256. Lepiej samemu skadrować w komputerze, a o tym wynalazku zapomnieć, że jest.
Za reportaż z komentarzami + poszedł. Takie narracje mi się podobają :)
Jak widać nie tylko ja lubię marudzić. :-P:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A w ogóle to niby dlaczego nie ma czirliderów? Na meczach dziewczyn powinni być. I na galach boksu albo MMA, kiedy walczą dziewczyny, faceci powinni płynnym krokiem, w półnegliżu prezentować plansze z numerem rundy ;)
Wiedziałem że tu znajdę relację :D Ulka, dawaj dalej, nie mów że tylko tyle zrobiłaś.