Ciekawe, szczególnie ostatnie trójmiejskie i ostatnie tokijskie.
Wersja do druku
Ciekawe, szczególnie ostatnie trójmiejskie i ostatnie tokijskie.
Dzień dobry, zaglądam :grin:
Też się zamelduje a co. Z ostatnich dwóch serii to chyba pierwsze tokiyskie. I plusik za wypatrzona tabliczke.
Ostatnia wrzutka bardzo fajna.
Qpa mięci wstawiam trzy wariacje na temat spalenizny. Z powodu nieoczekiwanie wyjszniętego słońca trochę dałam ciała. Mimo to pokazuję, wszak po to ten wątek jest ;) A poza tym - siakoś nie mam serca ostatnio...
Najbardziej podchodzi mi drugie - w kolorze. Ale zwęglone drewno najlepsze jest na pierwszym. Na pozostałych ta spalenizna błyszczy jak po maśle :)
Jawi mi się najbardziej trzecie.
Pierwsze i drugie, ze wskazaniem na drugie.
trza było dać znać , byśmy mecza zrobili ( dla mnie trzecia z tej serii super ) Moja Busia tam grała - ja nie. Teraz mamy bliżej CLUB27.Cytat:
......
Mam jeszcze parę tokijskich kadrów, niestety - Tokyo Station mieści się nieopodal Tczewa, na prawdziwe mnie nie stać :(
Szkoda że prawdziwych kręgielni prawie nie ma, wszędzie tylko te bowlingi . Jedyna w Gdańsku to tylko w TKKF na ul.Dębinki a następna dopiero w Elblągu.
A z ostatniej znowu trzecia :wink:
Trzecie jest świetne - wygląda jak kadr z surrealistycznego horroru :)
Skad ty wzielas spalony teatr? ;)
Drugie spalone najbardziej - zaciekawia faktura scian - bez podpowiedzi chyba bym po swadzie nie wyczul, ze to spalenizna ;)
Mialabys cos szerzej z ta spalona sciana i obrazkiem ala okno?
trzeci naj
cześć Aga,
Dziś krótko, wszak wpadam i oglądam - ale jeśli chodzi o moje wrażenia, to z tokijskich 2-gie się mi spodobało, zaś pierwsza wariacja nt spalenizny najciekawiej oddaje temat 'spalenizny'. Bardzo fajnie wyważony kadr, z zadziorem, do tego w kontrze spojrzenie, BW, naprawdę świetnie.
pozdrawiam,
trzecie z ostatniej serii the best , pozdr
Podobają się wszystkie ale najbardziejo do gustu mi przypadło trzecie.
z dwóch ostatnich wrzut - tokyjskiej i spalonej najbardziej podchodzą mi środkowe :) - dwójeczki :)
za kolor w przypadku tokyo i w sumie podobnie w ostatniej - jakość to spalone w BW słabiej dla mnie się prezentuje
ja też spaloną w kolorze dwójkę..... Tak jak Ula, której dawno nie widziałem......:???:
Śmieszna historia wyszła z tymi ostatnimi zdjęciami. To był spalony wagon stojący na bocznicy. Gdy robiliśmy zdjęcia, mijał nas pociąg. Śmiałam się do kolegi, że niezłą bekę mają ludzie widząc z pociągu jakiegoś dziwnego gościa w meloniku. :D Wczoraj dostałam e-maila od znajomego z lokalnego portalu, że chyba ktoś mnie złapał podczas pracy :D
https://pl-pl.facebook.com/LoveTczew
Poniżej dwa cieniasy na dowód, że żyję. Dziękuję za wizyty, które mnie cieszą niezmiernie.
"Berek"
Załącznik 83432
"Romeo"
Załącznik 83433
Ufff... dobrze, że żyjesz. :)
"Romeo" - genialne, chociaż urąga wszelkim zasadom bhp...
Pozdr
Berek mi sie podoba bardzo, niedopowiedziany
Witaj,
z sesji w pociągu, mnie się podoba pierwsza fotka, to taki Donald Sutherland jako pogorzelec, fajnie. A poza tym, jest to cały czas ta sama seria zdjęć, utrzymana w klimacie "Cricot 2" ;-//
Z ostatniej wrzutki- "Berek", tajemniczo, dynamicznie, niebezpiecznie. W sumie pierwsze moje skojarzenie z reklamą- neonem "Ubezpiecz mieszkanie w ...PZU" we Wrocławiu, na p. Kościuszki.
Pozdrawiam
kaz
Oba są świetne, bez dwóch zdań. Spostrzegawczość pierwsza klasa.
Drugie i trzecie podoba mi się najbardziej. Ładnie wyszło to nadpalone drewno a słońce na trzecim świetnie podkreśliło fakturę powierzchni.
Model również oryginalny:).
Fajna historyjka z sesją w wagonie:grin:.
Z ostatnich "cieniasów" Romeo super wypatrzyłaś.
Pozdrawiam
Mała wrzutka z wczorajszej eksploracji terenów okołostoczniowych.
"Kierunek zwiedzania" - jest ktoś z wycieczkowiczów w stanie rozpoznać who is who na obrazku? Interesuje mnie t apostać po lewej (w koronie ;))
Załącznik 83693
Fajne graffitti
Załącznik 83694
Tu zarąbiste graffitti - wiem że to tylko dokumentacja czyjegoś dzieła, nie mogłam się oprzeć utrwaleniu (tak szybko odchodzą).
Załącznik 83695
A gdzie się podział czerwony parasol? :wink:
"Romeo" bardzo mi się podoba. Niesamowity klimat ma to zdjęcie. Trochę kontrast podciągnąć i na dużą odbitkę.
Podoba sie to pierwsze,pozdr
a mi ostatnie
Świetne te "ostatnie" kadry.
Pozdrawiam.
To ostatnie - mural artyzm
Z ostatniej wrzuty mnie najbardziej przypadło do gustu ostatnie, chociaż wcześniejsze też są fajne. :grin:
Murale ładne, ale pierwsze jeszcze lepsze, ciekawsze.
Rozumiem, że tak staliście grupą i dywagowaliście, którą drogą pójść :)
Pozdr
"Spalone" kadry bardzo ciekawe.:grin:
"Berek" jest świetne, a z ostatniej serii ostatnie :-)
Berek "wymiata", świetne zdjęcie, gratulacje moje proszę przyjąć.
Ostatnie dwie wrzutki super.