Wszystkie trzy foty wyszły fajnie ale najlepiej podoba mi się 184 bo tak "zabawkowo" wyszło :). 186 też fajnie wyszło - wygląda jakby to były odbicia a nimi nie są, może jedynie bardziej w górę trzeba było :)
Wersja do druku
Wszystkie trzy foty wyszły fajnie ale najlepiej podoba mi się 184 bo tak "zabawkowo" wyszło :). 186 też fajnie wyszło - wygląda jakby to były odbicia a nimi nie są, może jedynie bardziej w górę trzeba było :)
Dają radę...
Dzięki wszystkim za zainteresowanie, jest mi bardzo miło Was gościć w moim wątku :)
Jeśli chodzi o ostatni materiał, to wydaje mi się, że z powodu warunków świetlnych zanikła plastyczność tej rurowo-zegarowej plątaniny, lepiej zaś jest z szachownicą okienną, choć wolę ją w poziomie.
Gratuluję fotografii fabrycznych, Realnasty. Miło mi się je oglądało; i te w kolorze, i te czarno-białe.
Realnasty,
czekam, wyglądam - aż postanowiłem się dopytać - gdzie są zdjęcia???
Nie mów, że nie masz, bo sam pamiętam, że kilkakrotnie jednak migawkę wyzwoliłaś :)
Co do tych ostatnich - to 184 jak dla mnie ciekawe.
pozdrawiam,
Sawo, dziękuję za zainteresowanie. Muszę przyznać, że teraz odpoczywam od Forum - uczestniczę raczej biernie. Trochę mnie zniechęciło zachowanie niektórych użytkowników. Ja też jestem bardzo ciekawa Twojej relacji z naszego wypadu, a tego zdjęcia, na którym pozuję ze stopami, szczególnie ;) Może założymy jakiś album na G+, żebyśmy wszyscy mogli nawzajem obejrzeć swoje fotki?