Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Świeczką.
Albo ową wspomnianą pochwą i jej mieszkańcem, mieczem posiekają, że powołam się na styl pisania słynnego Henryka...
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Świeczką.
A gdzie dla :evil: ogarek?
---------- Post dodany o 23:30 ---------- Poprzedni post był o 23:29 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Wiesz, jak przeczytałem tu o tym dziele stworzenia świecącego miecza miałem wizję, piękną wizję - świecącą pochwę zobaczyłem :mrgreen:
Napromieniowana była? :)
oj...panowie... i te wasze skojarzenia...
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Napromieniowana była? :)
gorąca :lol:
oj chyba będzie co przeczesać :oops:
Jeszcze ze dwie strony i trzeba będzie wątek "XIV księga..." otworzyć :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
A gdzie dla :evil: ogarek?
Cfaniak, kto to powiedział: "Panu Bogu świecę, a i Diabłu ogarek palcie"
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Cfaniak, kto to powiedział: "Panu Bogu świecę, a i Diabłu ogarek palcie"
Władysław Jagiełło :-P z bożej łaski król Polski :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Władysław Jagiełło :-P z bożej łaski król Polski :)
Tam zaraz z bożej łaski, toż to polityczne zagrywki były ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Tam zaraz z bożej łaski, toż to polityczne zagrywki były ;)
No wiesz!!! Jak można było mnie pozbawić przeświadczenia, że to jednak z miłości do Jadwigi było ;) :D. Ostatni raz taki zawód przeżyłem kiedy dowiedziałem się, że nie ma świętego Mikołaja :D
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
No wiesz!!! Jak można było mnie pozbawić przeświadczenia, że to jednak z miłości do Jadwigi było ;) :D. Ostatni raz taki zawód przeżyłem kiedy dowiedziałem się, że nie ma świętego Mikołaja :D
Nie fanzol! Zaś ale niema! Jest!
Kto Ci takich głupot nagadał????