Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.
oglądałem Twoje zdjęcia na stronce, były tam też z Biebrzy, fajnie by było na forum byś pokazał te które Tobie naj się podobają, ale dopieść je, to procentuje. I zgadzam się z CzarMax, trzeba się cenić, choć skromność też jest wartościowa.
Dawaj zdjęcia z Biebrzy, ja takie klimaty bardzo lubię.
Musimy BIKERA trochę podkręcić to chłopak zaraz w miesiąc będzie śmigał obróbki, że ho ho :)
Sporo jest tu na wątki kilkadziesiąt postów wcześniej, ale zaznaczam, wersje "gorące" tuż po powrocie. Teraz to ja sobie jeszcze raz Rawy obrabiam i próbuję "dopieszczać"ale tylko w OV. Nie wiem co mi z tego wyjdzie, ale na łbie stanę aby wyszło co najmniej dobrze.
---------- Post dodany o 00:08 ---------- Poprzedni post był o 00:05 ----------
CzaRmax powli, spokojnie troche się poprawi bo mnie cały czas coś przybywa. Wszak mam właśnie w Łodzi "paradę" mgiełki. Takich klimatów ja nie odpuszczę, choć sporo mi ucieka bo akurat pracuje od rana.
No dobra dość na dzisiaj, bo muszę wstac o 4 rano.
Pozdrowerki i dzięki za dobre chęci.:wink:
4 załącznik(ów)
Znalazłem kaczkowe kadry w swoim archiwum, tulipany z botanika a na deser mały transporterek z Auto moto bazaru w wersji hdr.
Podoba mi się moment w którym złapałeś kaczkę na drugim zdjęciu tylko szkoda, że nie trochę wyżej kadr ale i tak najfajniejsze :). Co do HDR'u to są zawsze nasze własne odczucia jak je robimy ale ja wolę osobiście trochę żywsze :)
Hej BIKER :)
Kucaj do kaczek i innego ptactwa - opłaci się :) tulipany ładne, acz do lekkiego odszumienia. :)
Jak miło widzieć, że mnie kol. Mysikrólik odwiedziła. Tulipanów to ja nafociłem mnóstwo, tylko obróbka wg moich umiejetnosci raczej średnia. A kaczki zawsze mi się podobała możliwość ich złapania w locie, przy trzepotaniu skrzydłami albo nurkowaniu. Na tej drugiej fotce, dodatkowym smaczkiem był impresyjny obraz wody. Za bardzo kusiło żeby nie pstrykąć.
Serdeczne dzięki za wizytę, wpadajcie częściej:wink::grin:.
Pozdrowerki
---------- Post dodany o 13:09 ---------- Poprzedni post był o 13:07 ----------
Kiedyś w łódzkim botaniku, miałem nie lada okazję. Pod drzewem spała sobie młoda kaczka, tak głęboko że podszedłem pogłaskałem, obfociłem i się nie obudziła.
Bezcenne.
Pojazd gasienicowy fajny :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Kiedyś w łódzkim botaniku, miałem nie lada okazję. Pod drzewem spała sobie młoda kaczka, tak głęboko że podszedłem pogłaskałem, obfociłem i się nie obudziła.
Bezcenne.
Może pieczona już była ? :-P
4 załącznik(ów)
Trochę go wykadrowałem, żeby "zaplecza" bazarowego nie było.
W ramach przeglądu fotek z tegorocznej wycieczki bikami, pobawiłem się trochę w poprawki niektórych fotek. Na początek widoczek z Augustowa, mosty w Stańczykach, bunkier Hitlera w Gierłoży i nadbiebrzańskii western..