... TO pójdziesz do sklepu obok. (Albo zamówisz oba i jeden odeślesz)
Dlaczego stwarzacie problemy, tam gdzie ich nie ma.
Wersja do druku
... TO pójdziesz do sklepu obok. (Albo zamówisz oba i jeden odeślesz)
Dlaczego stwarzacie problemy, tam gdzie ich nie ma.
Porównywałem oba i Oly mial ostrzejsze szkło. Od paru miechów chciałem kupić LX-5 i gdy już właściwie go zamawiałem przeczytałem o XZ-1. Po kilku dniach wertowania neta, wszystkich wad i zalet, zdecydowałem sie na XZ-1.
GRATULACJE!!!
Ja wlasnie po poludniu odebralem olka Wczesniej bylem w sklepie i pomacalem lx5, canona g12, s95 i ....wybralem xz-1
Sprzecik cacy lezy w doni i brak gripa zupelnie mi nie przeszkadza Na razie zainstalowalem softwer z plytki na kompie, pogrzebalem w menu, zrobilem upgrade firmware z 1.2 do 1.4 Cyknalem pare fotek w pokoju (obiektyw rzeczywiscie jasny, chociaz moj poprzeni c5050z tez dawal rade) looknalem na instrukcje, pobawilem sie ustawieniami i juz koniec dnia :-( Reszta jutro a wweekend walne prawdziwe foty w plenerze t.j. na zewnatrz. Ale juz wiem ze dokonalem dobrego wyboru i nawet wady oo ktorych tutaj piszecie nie zepsuja mi dobrego humoru z posiadania tego cacka
Gratuluję zakupu, czekam na fotki ;)
Do mnie już dotarła tuleja z Hongkongu, ale sprzedawca wysłał drugą jak mu dopłaciłem za przesyłkę rejestrowaną. Ta pierwsza zaginęła.
Mam pytanie: czy XZ-1 będzie współpracował z FL-36 ?
na razie skromnie; 2ga zrobiona w pokoju z reki przy czasie 1/20
Załącznik 54808Załącznik 54811
+ pare innych na zewnatrz, macro, smacro