Niekoniecznie do Axalp, może wystarczyłoby do Radomia.
Wersja do druku
Niekoniecznie do Axalp, może wystarczyłoby do Radomia.
Widząc ich sprzęty wstyd się wybierać :cry:
...czy chodzi o prawy sierpowy:roll::wink:!
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
w temacie panningu : tampony (w tym jeden sześciotysięczny benek):
pozdrawiam !
Trafiły ci się malowania wow.
...przynajmniej mają coś w sobie, nie jak ryan-y: wszystkie takie same (jak stonka:wink:), ew. jakieś szyderstwa typu: ŻEGNAMY PLL LOT:| (do dziś lata)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
przykro mi, ale to ponoć panny wymyśliły same:wink:
Slawec benek swietny.
A ja - w oczekiwaniu na otwarcie sezonu.
Pozdrawiam.
Może takie na wieczór.
Szybowcowe ladne.
Czy na typowych zdjęciach lotniczych mogą byc uwidocznione osoby? Wszystkie fotografie jakie tutaj podziwiam pozbawione są "czynnika ludzkiego" To zasada, czy tylko przypadek?
Pozdrawiam
i samolot i ludzie ;)
Jackowlew typowo spotterskie z kolorowym ogonem fajne.
Tak się zastanawiam czy ma ktoś z Was własnoręcznie strzeloną fotę Corsaira F4U. Może K@czy na jakimś pokazie w USA ustrzelił a może ktoś na pokazach Red Bulla?
Witajcie. Tymczasem Corsaira F4U jakoś nie widac, wiec ja cichcem wstawię małego Zlina. I proszę o łagodny wymiar :)
Moim zdanie DATA won i krok w prawo i było by lux;)
Mnie dziś na EPGD "przetrzepali" SOLiści . Na początku myślałem, że dlatego, że jak kretyn jako jedyny stałem od strony, na którą nic nie podchodziło, a odlotów także było mało. Trzy chwile potem zagadka chyba się rozwiązała. To cudeńko podchodziło, co ciekawe jako jedyne w przeciągu paru godzin na ten pas, czyli praktycznie pod słońce...
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1302892358
Strasznie niebezpieczne zajęcie, ale fotka piękna.
Dzięki ;)
Nie wiem czy są jakieś SOListki, może by były mniej sztywne niż ci kolesie. Rozumiem, że mają oni obowiązek bronić terenu lotniska, ale ja nawet im płotu nie dotknąłem... I jeszcze mi na odchodne powiedzieli, że robienie zdjęć samolotom jest zawsze podejrzane ;)