Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Mirek54 Ale macie tam zycie ulozone. Bzykanie od 20-tej?????:mrgreen::mrgreen: Czy chce czy nie chce. Grunt to dobra organizacja czasu, a czy sie chce to juz kwestia indywidualnego podejscia... :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Mirek54 Ale macie tam zycie ulozone. Bzykanie od 20-tej?????:mrgreen::mrgreen: Czy chce czy nie chce. O 17-tej dzwonią dzwony :-P
dostałem dzisiaj: piękny - dziękuję
W Stolicy też wydają po 18.00 :-) Cytat: Zamieszczone przez Bodzip O 18.00 się rozstrzygnie, bo dopiero po 18-tej wydają awiza w tym grajdole :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez waruga Stawiam na kalenadarz :-) Ps. Patrz post wyzej :-) Nie zgadłeś :-P - i kalendarz i proporczyk ... bardzo serdecznie dziękuję :mrgreen:
No wreszcie największe marudy zadowolone...:)
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Nie zgadłeś :-P - i kalendarz i proporczyk ... bardzo serdecznie dziękuję :mrgreen: A już miałem ci pisać , że to pewnie z Urzędu Skarbowego.....Dobra Nowina...
Opowiecie mi jak wygląda ten kalendarz ?
Cytat: Zamieszczone przez Krakman A już miałem ci pisać , że to pewnie z Urzędu Skarbowego.....Dobra Nowina... Teraz Bodzio paluchy zagryza i 20-tej wyczekuje głodomor:mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Koriolan Opowiecie mi jak wygląda ten kalendarz Taki jakiś kalendarzowy.... ja wiem... W sumie można go porównać do kalendarza... I ma 13 stron :grin: