Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez bufetowa Fajne to :) No fajne ale żeby aż trzy cycki? :shock: :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez bufetowa Fajne to :) THX :) Cytat: Zamieszczone przez helmuth No fajne ale żeby aż trzy cycki? :shock: :mrgreen: W innym wymiarze naszego świata wszystko jest możliwe. :cool:
Cytat: Zamieszczone przez petreq No mają... ;) To ciekawe, zdecydowanie na tak. Camera
Cytat: Zamieszczone przez Sawa To ciekawe, zdecydowanie na tak. ...i straciłem głowę... byłem pewien, że to jednak 169. będzie lepiej przyjęte. ;) Dzięki za odwiedziny.
Cytat: Zamieszczone przez abir krągłości kojarzą mi się zawsze tak samo......z linią skrzypiec:mrgreen: A może kontrabasu ??? :shock::roll:
Cytat: Zamieszczone przez petreq ...i straciłem głowę... byłem pewien, że to jednak 169. będzie lepiej przyjęte. ;) W 170 podoba mi się rytm i to, że każda kolejna jest mniejsza - jest historia :)
Cytat: Zamieszczone przez petreq Chwila przerwy w pracy... 169. Świat nie jeden ma wymiar... Załącznik 150654 Fakt, choć może być zamknięty pod kopułą. :roll::cry:
Cytat: Zamieszczone przez Sawa W 170 podoba mi się rytm i to, że każda kolejna jest mniejsza - jest historia :) Nie będę ukrywał, że mnie te trzy kropelki zainspirowały. :) Cytat: Zamieszczone przez henry1 Fakt, choć może być zamknięty pod kopułą. :roll::cry: Kinga nie czytałem... jeszcze. :grin:
Podobają się kropelki.
Cytat: Zamieszczone przez petreq No mają... ;) O czarniość deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny i krople skurdupla miarowy, niezmienny... :mrgreen: Super!