Odp: KWIOTKI....otwarty wątek florystyczno-florystyczny ;-)
7 lat, i jak patrze na wasze zdjecia widokowe(gory) to mnie az krew zalewa, holandia jest plaska jak patelnia:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mr_Crowley
7 lat, i jak patrze na wasze zdjecia widokowe(gory) to mnie az krew zalewa, holandia jest plaska jak patelnia:)
oj kolego...coś mnie sie wydaje że olytalibowcy tam muszą zjechać !!!....trzeba pomyśleć...:mrgreen:
---------- Post dodany o 23:35 ---------- Poprzedni post był o 23:34 ----------
ten wierzbionek Marcin to chiba Hakuro Nishiki,,,!?
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
ten wierzbionek Marcin to chiba Hakuro Nishiki,,,!?
Oczywiście. Krótkowieczne drzewo niestety ale bardzo dobrze znosi cięcie.
6 załącznik(ów)
Paawko bardzo fajne zdjęcia.
Moja wczorajsza zabawa z konwaliami i freelensingiem.
Pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez
andronek
Paawko bardzo fajne zdjęcia.
Moja wczorajsza zabawa z konwaliami i freelensingiem.
Pozdrawiam.
ładnie...nie łapię freelensingu choć chciałbym to spróbować w kwiatuszkach...ciekawe jak wychodzi efekt "miniaturki"
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
ładnie...nie łapię freelensingu choć chciałbym to spróbować w kwiatuszkach...ciekawe jak wychodzi efekt "miniaturki"
Ja też, to mój pierwszy raz. Efekt "miniaturki" nie bardzo mi wychodzi, chyba najbliżej byłem na tym zdjęciu.
Pozdrawiam.
Pomysł z konwaliami ciekawy. Duże nagromadzenie kielichów kwiatowych przy odpowiedniej GO daje ładny bokeh. Najbardziej odpowiada mi pierwsze z serii. :grin:
2 załącznik(ów)
spotkałem wczoraj na mieście...i zaprosiłem do nas...:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
rol6
Pomysł z konwaliami ciekawy. Duże nagromadzenie kielichów kwiatowych przy odpowiedniej GO daje ładny bokeh. Najbardziej odpowiada mi pierwsze z serii. :grin:
Mi też się podoba to nagromadzenie kielichów. Wykonane kitem 14-42 odsuniętym od obiektywu, zdjęcie niekadrowane.
Tropic fajne maiłeś spotkanie i miło że przyjął zaproszenie, jeszcze jakbyś przedstawił :-)
pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
andronek
Mi też się podoba to nagromadzenie kielichów. Wykonane kitem 14-42 odsuniętym od obiektywu, zdjęcie niekadrowane.
Tropic fajne maiłeś spotkanie i miło że przyjął zaproszenie, jeszcze jakbyś przedstawił :-)
pozdrawiam
sorki....takie faux pas...żeby damy nie przedstawić :oops:...Wisteria sinensis-Glicynia lub jeszcze ładniej Słodlin...prawda że śliczna ;-)