Miałem o tych schodach słówko napisać - bo w Bieszczadach to już na co dzień i wszędzie. Teraz nawet Tatry tym obsrywają.
... ale jak piszesz, że potrzebne to zwracam schodom honor.
Wersja do druku
Miałem o tych schodach słówko napisać - bo w Bieszczadach to już na co dzień i wszędzie. Teraz nawet Tatry tym obsrywają.
... ale jak piszesz, że potrzebne to zwracam schodom honor.
654 - chatki skromne, ale łódki przed nimi full wypas ;)
Ok @fret, to teraz wersja odwrotna... Łódka skromna, a chatki wypas.... no prawie :mrgreen:.
661
Załącznik 226340
...
Dzięki :)
Bardzo się cieszę :).
Dla mnie te schody są jakąś masakrą. Wejście po nich zajęło mi niecałą godzinę, a właściwie zabrało :). Nie doznałem żadnej przyjemności idąc po nich i musząc mijać i wyprzedzać wyperfumowane Norki udające turystów w nowiutkich górskich ubrankach i butkach.
To nie to, co wchodzenie w błocie dwa kroki do przodu, jeden do tyłu....Uwalony błotem prawie po pas plus tyłek. :) Po prawie trzech godzinach mordęgi, gdy ujrzałem panoramę Reine oniemiałem z zachwytu. :).
A jeśli już schodami, to na pałac kultury. Tylko po co skoro jest winda?
W takim razie zamelduję się kolejny raz na Reinebringen, gdy Norki zrobią tam windę :mrgreen:.
Ps.
Bez schodów to było doznanie....a z nimi ...... :mrgreen:
Ale ja stary jestem i marudny.... I musiałem swoją normę wyrobić.
Dzięki za miłe słowo. Podał bym chusteczkę, ale łapki mi za krótkie urosły :).
O Ty niedobry..... Schodom stanowcze NIE :mrgreen:
...
no ja stara nie jestem - przynajmniej się nie poczuwam - ale bez tych schodów w tym bajorku z moimi kolanami nie wlazłabym tam (chyba) - a widok - bajka - i żal by go było nie zobaczyć :)
W dłuższym czasie, ale weszła byś. To nie zawody. Ten kto wymyślił te schody odebrał Ci szansę to zrobić. Diabli wzięli klimat i magię tego miejsca.
Ponoć Norki rozpoczęły już budowę schodów na najwyższy swój wodospad (wielostopniowy )Vinnufossen ... ca 900 m. Ledwie rozpoczęli, a już płaczą jakie to drogie będzie i ile czasu będzie to trwało. :???: A na koniec "obramkują" wszystkie drogi dojazdowe i wejście na schodki, bo kasa musi się zgadzać...
Oj wyłazi z nich ta paskudna zbójecka natura vikingów...:lol:
Ps
Czy za spanie tamtej jesieni na plaży płaciliście daninę? Chyba już byłop sezonie ....
Szczerze powiedziawszy, ja również nie mogę powiedzieć nic złego, na temat Twoich kolan .....
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Okolice Tind...
662
Załącznik 226348
663
Załącznik 226349
...
no też bym chciała - to a pro po kolan - ale czasami platają figle
ale wszystko jest w głowie - wiec jeszcze zle nie jest ;)
a co do campingu na plazy - chyba płacilismy - ale głowy nie dam - to samoobslugowa budka była
a ja nie ogarniałam finansów na tym wyjeździe ;)
tak czy siak - można tam i tak spotkać pustkę i bezdroża z cudnymi widokami :mrgreen:
to chyba moja wisienka na torcie spośród miejsc jakie odwiedzilam ;)
To faktycznie zbóje. W wielu miejscach opłaty są ca. od maja do końca września. Tam widzę "rozsiadł" się całoroczny rozbójnik. Pewnie ma na imię Hakon albo Knut :mrgreen:.
To, że coś nas boli, to nic dziwnego. Tylu toksyn w wodzie powietrzu i jedzeniu ludzkość jeszcze nie widziała.....
Reine...
664
Załącznik 226371
...
Poranek ...
665
Załącznik 226384
...