Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez jackowlew A ja z Warszawy balon widokowy. To ten sam typ. :)
Cytat: Zamieszczone przez Operator To ten sam typ. :) Tak ten sam krztałt.
To jak pora na balony to daję widokowy z Berlina: Załącznik 107601 Załącznik 107602
Cytat: Zamieszczone przez Gryphoon To jak pora na balony to daję widokowy z Berlina: Załącznik 107601 Załącznik 107602 No a my tu naszych rodzimych aparatach do latania a tu zdjęcia zagranicy.
Cytat: Zamieszczone przez jackowlew No a my tu naszych rodzimych aparatach do latania a tu zdjęcia zagranicy. Jakie mam takie daje :) Mogę jeszcze balonik nadmuchać i sfocić ale to chyba nie będzie tematycznie leżało :)
Cytat: Zamieszczone przez Gryphoon Mogę jeszcze balonik nadmuchać i sfocić ale to chyba nie będzie tematycznie leżało :) Jak masz to dawaj jeszcze takiego aparatu latającego to tu nie było:)
Cytat: Zamieszczone przez jackowlew Jak masz to dawaj jeszcze takiego aparatu latającego to tu nie było:) Baloniki jakie mam w domu kwalifikują się do latania po 22:00 :P. Więc może niekoniecznie...
Cytat: Zamieszczone przez Gryphoon Baloniki jakie mam w domu kwalifikują się do latania po 22:00 :P. Więc może niekoniecznie... To jeszcze 1,5 h i spoko:)
Cytat: Zamieszczone przez jackowlew Tak ten sam krztałt. Nie tylko kształt - link.
Cytat: Zamieszczone przez Operator Nie tylko kształt I tu moja wiedza o balonach się kończy:)