@48B, nigdy nie tolerowałem elementów odwracających uwagę na brzegu kadru. Do teraz :-)
Wersja do druku
@48B, nigdy nie tolerowałem elementów odwracających uwagę na brzegu kadru. Do teraz :-)
I nocny spacer po parku 365@50 A,B i C
365@50 A najbardziej mi się podoba, robione chyba z kociej perspektywy (z dachu?) :)
Nocna są fajne. Podobają się :)
Coś dla Bogdana- takie kwiatuszki wciąż bywają w niezłym stanie... 365@51. I trzy deszczowe fotki z drogi....
Ale fajna chałupka :) Moja babka miała podobną, z bali i zawsze była bielona. Dziadek na wiosnę to i drzewa w sadzie i chałupę malował.
A te fladry Heńku, to pewnie prymicje...
http://www.parafia-wieprz.pl/article...article_id=261 To śa uroczystości kościelne.
Z moich młodych lat nie pamiętam by obrazowi wyznaczano drogę flarami na sznurkach i zniczami palącymi sie po zachodzie słońca przez połowę nocy...
365@52 Zimowe wspominki.... Z cyklu Rzeczypospolita Druciana i Brzydota Codzienna
365@53 Ostatnie dni pewnego budynku... I po myśleć, ze w poprzednią zimę był jeszcze zamieszkany.
365@53 Budynek do rozbiórki jjest zdecydowanie ładniejszy od sąsiadujących z nim.:grin:
365@54. Obrazek stawowy...
47 i "stawowy" podoba mi się.
Pozdrawiam.
365@55 Trzecia zima tej wiosny, podobno nie ma jej być już w niedzielę. I Bonusik...
Zima w pelni, tylko ze mokra, wiec sie lepi snieg wszedzie.
Dziękuję, trochę zimy tej zimy przyjemnie pooglądać choć na zdjęciach. :roll::mrgreen:
Już wszystko wrósilo do normy od nocy pada, Wiatr nad doliną od żachodu przepędza pełne deszczu chmury, gubić go trochę po drodze, a od wiczora za oknami wyje. Przejeżdżałem dziś przez Wieprzówkę i Sołe, właśnie straciły status kamieńca, korzyta wypełniły się wodą. Po zimie pozostały na górach tylko ślady.
365@57; 57A i B. Stan z dzisiejszego popołudnia.
Wybaczcie. Za sprawą pomysłów Hadesa taki nieustający DitL z wątka się mi robi...
Odświeżyły się oziminy... - z okolic południa 22-go... Kolejny zimowy epizod ogłaszam za zakończony.
365@58
przyjemnie sielsko i anielsko na tym ostatnim :)
piekne tereny