Wszystkie uwagi skrzętnie zapamietane za co dzięki. Następne to szemrzący strumyk i wiosenny zawilec.
Wersja do druku
Wszystkie uwagi skrzętnie zapamietane za co dzięki. Następne to szemrzący strumyk i wiosenny zawilec.
Strumyk, fajnie skadrowany, ale czas dobrany jakoś nieciekawie, ni to woda mleczna, ni zatrzymana, a na dodatek kamienie dośc mocno "doświetlone".
Rzeczka chyba przeostrzona, co w połączeniu z krótkim czasem dało efekt o jakim pisze grizz :roll:
PS
Ale kolorki mi się podobają :wink:
Inny czas, inny czas ;) zawilec mógłby być niżej, tak aby zmieścić w nim listek
W ramach lekkiego usprawiedliwienia dot. strumyka. Chciałem aby poprzez zastosowaną ostrość odbiorca miał wrażenie, ze wchodzi ze strefy ciszy do świata kojacego dźwięku jaki daje szmer płynacego strumyka ale nie trafiłem i z tym zgoda. Dzięki za odwiedziny i opisanie spostrzeżeń. Wiosna i jednym z jej pięknych zwiastunów są zawilce do tematu którego następne podejście.
Bardziej to drugie niż pierwsze. Tyle kwiatów a właściwie trudno wpaść na dobry pomysł jak je ciekawie przedstawić co by ładnie wyglądały i jeszcze oddawały klimat miejsca i pory w których rosną. To drugie zdjęcie podoba mi sie ze względu na kompozycję, prostą i nie przekombinowaną. Na pierwszym nie podchodzi mi perspektywa i układ GO
Druga fotka jak dla mnie...
Lubię zaglądać do wątków,gdzie dzieje się coś ciekawego fotograficznie a także co jest dla mnie niezwykle istotne - autor odpowiada na krytykę i w ten sposób daje wyraz szacunku swojemu odbiorcy.Tutaj jest i jedno i drugie,dlatego lubię tu zaglądać. :)
Aha - byłbym zapomniał - zawsze czekam na Twoje pejzaże,z mojego ulubionego kawałka Polski..
Leśne foty z wiosną w tle bardzo mi się podobają.W fot.282,kwiatek można by umieścić ciut wyżej.
Pozdrawiam.
Jak zawsze dziękuję za pozostawienie śladu po odwiedzinach. Tym razem wiosenne listki w ostrym wiosennym słoneczku.
Trojka najbardziej mi sie podoba...