Odp: obrazki amatora - apz.
Czy wy naprawdę nie lubicie sobie pospać.Ujęcia fajne ,nawet bardzo.
346 i 347 rewelacje ze szczególnym wskazaniem na 347. Przepiękne tam masz widoczki tylko się nie leń i wstawaj rano. pozdrawiam hb
347 jest najbardziej apz'towe. :-D
Dzisiaj przejechałem pol Niemiec a na pewno cala Turyngię i widziałem podobne widoki.
Niestety tylko z autostrady, nie było gdzie stanąć :(
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Dzisiaj przejechałem pol Niemiec a na pewno cala Turyngię i widziałem podobne widoki.
Helmuth zbyt niemiecki juz jestes , twoja polska czesc nie dosyc ze by stanela na pasie awaryjnym , to jeszcze by zawrocila i sie cofnela , zrobilbys piekne zdjecia i ochom i achom nie bylo by konca ;-)
PS
zeby nie bylo watpliwosci , to byl zart ;-)
---------- Post dodany o 18:52 ---------- Poprzedni post był o 18:40 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
LeonAmator
Czy wy naprawdę nie lubicie sobie pospać.Ujęcia fajne ,nawet bardzo.
ja bym Apz'owi dodawal po jednej nocie wyzej za to wczesne wstawanie , a dwie wyzej w dni wolne od pracy ;-)
widoczki naprawde miodne , u nas w wielkopolsce same pyry na plaskim rosna , zadnych gorek nie mamy ani takiej mozajki na polach
Cytat:
Zamieszczone przez
Centus
Helmuth zbyt niemiecki juz jestes , twoja polska czesc nie dosyc ze by stanela na pasie awaryjnym , to jeszcze by zawrocila i sie cofnela ...
Nie jestem niemiecki ale umiem liczyć. Jak policja złapie, ze stoisz bez wyraźnego powodu to nie ma zmiłuj :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Nie kombinuj.Co ~50km sa parkingi,toalety,stacje paliw.
Zona decyduje-co?.Przeciez to nic takiego,mozna sie przyznac.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Co ~50km sa parkingi,toalety,stacje paliw.
Ale stamtąd najczęściej nic nie widać :(
Albo masz parking albo widok :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Nie jestem niemiecki ale umiem liczyć. Jak policja złapie, ze stoisz bez wyraźnego powodu to nie ma zmiłuj :-P
to byl zart , aluzja do tego ze "nasi" potrafia zawrocic i pod prad jechac zeby sie cofnac do zjazdu ktory omineli