Operator. siedemdziesiąty szósty fajnie pokazany w swoim ogromie. Jackowlew, co to za prace na wysokości bez zabezpieczeń ;-) Pozdrawiam sympatyków wątku
Wersja do druku
Operator. siedemdziesiąty szósty fajnie pokazany w swoim ogromie. Jackowlew, co to za prace na wysokości bez zabezpieczeń ;-) Pozdrawiam sympatyków wątku
Ale tu już wszystko zgodnie z BHP:):)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...4&d=1386433849
Dzięki Rysiek!
Szczerze mówiąc wolałbym żeby nie było tych ludzi w kadrze. Niestety bez przerwy wokół tej maszyny kręciła się cała masa oglądaczy. Moim zdaniem organizatorzy wszystkich pokazów (nie tylko w Polsce) powinni oddzielać publiczność barierkami w odpowiedniej odległości dobranej do wielkości eksponowanego sprzętu, tak aby można było komfortowo fotografować.
To nasz pogląd, a organizatorzy i widownia mają własny punkt widzenia :-). Sporo Twoich zdjęć widziałem bez otoczenia oglądaczy. Udawało się trafiać na takie chwile?
Zawsze robiąc zdjęcia jakiegoś sprzętu staram się aby nie było na nich przypadkowych osób, czasem kosztuje mnie to wiele cierpliwości i czasu. Najlepiej gdy na fotach jest tylko to co chcę uchwycić. Rzadko jednak jest taki komfort focenia, by móc uniknąć ludzi. Na dużych pokazach trzeba mieć dużo szczęścia żeby ich w danej chwili nie było, w zasadzie jest to nierealne - prawie zawsze ktoś będzie w tle kadru. No chyba że robimy foty na pasie startowym, albo w pomieszczeniach na tle ściany.
Odpieramy ataki konkurencyjnych wątków :wink:, SIA kosi kosi łapci (b777):