Przecież się mówi: ma klatę z piersiami, ale nikt nie doprecyzował czy one piersi są na zewnątrz?
Wersja do druku
Dla mnie to jest oczywiste. Wystarczy posiąść umiejętność logicznego myślenia.
Skoro pani na zdjęciach w klatce nie ma na palcu obrączki, znakiem tego jest niezamężna. Innymi słowy panna. A jak panna to dziewica. W końcu zdecydowana większość Polaków deklaruje w rubryce "wiara" katolicyzm, a katolicyzm karze piekłem za takie czyny.
Czyli, statystycznie rzecz ujmując (mam przekonanie graniczące z pewnością), pani jest dziewicą.
Tymczasem wykopaliskowa fota pewnej pani, która też z całą pewnością była dziewicą (stygmatuzujący brak obrączki).
no Ci powiem - wyginały się przed Tobą te Panie dziewice bez obrączek ;)
znawcą tego typu fotografii nie jestem - ale mi się podoba :)
Wykopaliska. Porzuciłem bezpowrotnie gołe baby. Ale mam jeszcze trochę niewywołanych rawów na dysku. :)
Tymczasem kolejna bieszczadzka fota:
Bieszczadzki mgliściak przecudny. Kropelkować to można jakieś zagraniczne foldery, nasze Bieszczady niech pozostaną dziewicze (nomen omen) i niewinne :)
Mirek, to zdjęcie w cytacie se mogłeś podarować :twisted: Wiem, wiem, to takie ciągnięcie za warkocz ;)
Rafał, a ci w klatce to tańczyli przy czymś takim?
https://www.youtube.com/watch?v=uTBDtqKdwj4
To On winien a nie ja.Gyby bylo wstawione jako zalacznik to w cytacie bylo by "zalacznik 3459032456"
A tak to mnie sie obrywa ze inni nie wstawiaja zalcznikow:cry::cry::oops::oops::cry::cry::cry::cr y:
Te kropelkowanie i oliwke to na tej no wiesz,no tej co sie wygla.
O rany - sorki :D Myślałam że Ci chodzi o gmeranie w pejzażu, a Ty przecież za duży chłopak jesteś, żeby w pejzażach gmerać :D
Czepiasz się dziewczyny. :)
---------- Post dodany o 18:40 ---------- Poprzedni post był o 18:23 ----------
Pokusie uległem. Trochę się sromam, bo takie fotografie uchodzą za kicz. Szczególnie kobiety tego nie lubią.
Moim skromnym zdaniem, zdrowemu facetowi naoliwkowana goła baba, zwilżona obficie, musi się spodobać.
Niebawem wstawię moje oliwy.
---------- Post dodany o 18:42 ---------- Poprzedni post był o 18:40 ----------
Aga, kudłaczy złapałem przypadkiem przechodząc Mały Rynkiem z tragarzami. Mój pierwszy cyfrak E500.
---------- Post dodany o 18:44 ---------- Poprzedni post był o 18:42 ----------
Dzięki. :) Może się jaka jeszcze kiedyś wygnie przede mną.