Dzięki za komentarze. Widzę, że fotki straciły na jakości. Tylko nie wiem co je skompresowało.
Wersja do druku
Dzięki za komentarze. Widzę, że fotki straciły na jakości. Tylko nie wiem co je skompresowało.
dzięki :)
Wróciła zima, szkoda tylko że światełko kiepskie (a jak było światło to nie było czasu :)). Świetne zdjęcie Lisijamka (szczególnie ten skrzydlaty amator żmij mi się podoba); Kasprzyka; Lucas_g. Gratuluję.
Fotografowanie bobrów jest teraz na Narwią bardzo łatwe. Rzeka ładnie wylała podtapiając ich jamy i żeremia. Siedzą więc rodzinami na wysepkach.
pozdrawiam
Pięknie "zapozowały" te futrzaki.
Pozdrawiam.
Boberki super :)
Bobry kapitalne!
piasbog, dobra wrzutka, szczególnie bobry. Popracuj nad sikorą, przygaś biele i rozjaśnij główkę. Ode mnie wspomnienie z września w szerszym ujęciu:
bobersy zacne, szaaacuunnnn :)
lucasa wspomnienie rowniez niczego sobie :)
pozdro
Trójeczka bobrowa świetna.
Gratuluję wszystkim udanych "polowań".
Takie moje:
świetną przyrodę pokazujecie chłopaki. ostatnie 3 wrzutki super
Kasprzyk z Twoich zdjęć dzieci powinny się uczyć przyrody. :grin:
A boberki piasboga też bardzo fajne. :grin:
@kasprzyk: cos jakoscia nie grzeszy ta ostatnia wstawka, rzeklbym ze jest taka sobie, potrafisz lepiej zrobic przeciez :)
pozdro
Nie mnie mistrza pouczac,ale tak bym pomieszalZałącznik 81060
Cześć,
Na Odrze przy ujściu Ślęzy zamieszkał taki kolorowy kaczorek. Radzi sobie całkiem dobrze, ze zdecydowanie większymi krzyżówkami.
Załącznik 81103
Pozdrawiam.
nyny - oj tam oj tam ;) :) mnie się jednak bardziej moja modra od Twojej podoba :-P ale faktycznie Mirek poprawił i lepiej wygląda - spróbuję też się pobawić, bo materiał w rawie jest bardzo dobry.
Żeby nie było, że Cię papuguję Nyny ;) wstawię dzisiaj czarnogłówkę a modrą jutro.
pzdr
Ja nie o podobaniu, a o walorach technicznych i jakosciowych ;)
I zeby nie bylo, jak Ty jutro modra to ja wrzuce jutro uboga :p
pozdro
Wstyd pokazywać takiej jakości zdjęcia,ale duma mnie rozpiera... widziałem lamparta nawet dwa, miałem niesamowitego farta.
Wiesz co ? nawet na NG chłopcy piszą że to duch. Gratulacje. Wielkie gratulacje :)
Lisiajamka - a żyjesz po spotkaniu? Wszystko ok?
Zacne zwierzątko, zacne...
Lamparta nie bałem się wcale, żona już widziała się w nowym futerku, ja futerko widziałem przed kominkiem. Bardziej bałem się tego gada.... chociaż torebka niezła z jego by wyszła:mrgreen:
No fakt, ten ma ślinę jak jad kobry
Sikorki i i inne piękne Wasze zwierzątka są hołubione, dokarmione... naprawdę podziwiam. Ja to taki naturszczyk jestem, jak mi lampart wyskoczy to sruuu i oglądam się za inną zwierzyną :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
gratuluję lisiajamka. Napisz przy jakiej okazji takie egzotyczne zwierzaki pstryknąłeś. czy to safari, czy prywatne wędrówki po lasach i rzekach?
Znakomite foto.
Gratuluję i pozdrawiam.
---------- Post dodany o 19:55 ---------- Poprzedni post był o 19:50 ----------
Kasprzyk - piękne te "Twoje" sikoreczki.
Paawwko - gratuluję "strzału" .
Lisiajamka - swietie to "sru" Ci wychodzi. Gratuluję lamparta :)
Pozdrawiam.
Park Narodowy Yala.
Cześć,
Lisiajamka, bardzo fajne spotkania z przyrodą. Świetne miejsca.
A te brodzące ptaszki jakoś tak znajomo wyglądają, to chyba nasze na wakacjach.
Kasprzyk, za to sikorki nie zaproszą cię na śniadanie czy na obiad :-P.
Pozdrawiam.
Wyderka, najpierw szamanko a potem sjesta. Odległość i brak światła pozwoliły tylko na zdjęcia dokumentalne. Lisiajamka masz super wspomnienia wakacyjne.
Załącznik 81458Załącznik 81459Załącznik 81460
pozdrawiam
Tryptyk wyderkowy świetny... wpadnij przy okazji po kalendarz :grin:
Wydra na plecach jest świetna. :grin:
Szkoda, że nie udało się podejść bliżej.
Witajcie
Gratuluję wszystkim fotek i spotkań z przyrodą. Dzisiaj także wziąłem wolne, 3 reklamówki porcji rosołowych i niestety efekty słabiutkie. Przed wejściem na teren spłoszyłem kilka myszaków i już się nie pojawiły. Na śniegu odciśnięte łapy jakiegoś wielkiego psa - żywi się jak mnie nie ma tym co pozostawią ptaki, wydaje mi się, że celowo ktoś wypuszcza go na noc, no bo raczej wilk mnie nie odwiedza :-P Po raz kolejny usiłuję sfocić dzięcioła, zawsze mam problem z ostrością, ilekroć w niego celuję - a przesiaduje u mnie dość często - nigdy nie jestem zadowolony z ostrości :???: do tego tło jakieś dziwne.
PZdr
Sójka