bardzo sympatyczne portreciki i swietnie ubranko dobralas:)
Wersja do druku
bardzo sympatyczne portreciki i swietnie ubranko dobralas:)
Kubraczku, ja wiem, ale kubraczek to tez ubranko:grin:
Wow...no to juz bylo kilka wariacji niewinnego plaszczyka: ubranko, wdzianko i kubraczek....na dodatek zapachnialo naftalina...
To dopiero jest sztuka Wanilio :grin:
naftalina? brrr! az przypomniala mi sie stara szafa mojej Babci:mrgreen: no chyba ze to jakas nowoczesna naftalina:lol:
Dziękuję Wam wszystkim serdecznie za wizytę. Wiejo- maska była na całość ale w większości usunęłam ją z buzi będe jeszcze kombinować z tymi nakładkami to pierwsze takie próby. Jak coś fajnego uzyskam to się podzielę :grin:
Jeśli chodzi o kubraczek, to mam co do niego jeszcze plany ale muszą poczekać do weekendu.
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę :grin:
ale ta żabcia podobna do Ciebie...:) bardzo przyjemne te portreciki (moja ocena w galerii)... a ramka mi się podoba...:)
Kolejne ...
najnowsza fotka bardzo przyjemna, ładny kadr, światło, przeszkadza mi palec pod brodą misia, poza tym super.
Patrząc na ostatni portret myślę, że ten trzymany misiak dodał pewnosci modelce i czuje się duzo swobodniej zdobywając sie na uśmiech niczym ze sławnego obrazu. Zdjęcie ma sympatyczny przekaz i podoba się.
Portrecik z misiem fajnusi,no i charakterek jakby inny. ;)
Nie jestem przekonany tylko do kadrowania góry - trochę za mało zdecydowania tutaj widzę.
Światełka nie poskąpiłaś,zwłaszcza na twarzy;wolałbym bardziej subtelniejsze światło w tej sympatycznej scence.
Mówiąc krótko i na temat - ładniusio ale z małym ale. ;)
Pozdrawiam.
Portret cz.b. SUPER!!!!
Dziekuję chłopcy serdecznie :grin:
toko- masz rację z tym palcem, w kompuerze już zastempelkowałam :)
Wiejo- miny żabci nie wynikają ze stresów ale z humorów trzeba trafić na dobry dzień lub powziąć niepedagogiczne środki mobilizacji żabci :wink:
e 510- co do kadrowania, może dałabym się przekonać:wink::grin:,
stylizacja swiatła była celowa i świadomie nią pokierowałam, wydaje mi się że nadała głębszego charakteru zdjęciu. Z oryginału wyszłoby takie "poprawne" o którym piszesz ale ....tylko poprawne. Muszę się kiedyś na privie podzielić z tobą moimi przemyśleniami co do obróbki, i celu do którego zmierzam, może mi podpowiesz jak to osiagnąć, w obróbce jesteś świetny :grin:
voovoo- jakże się cieszę , że choć bardzo rzadko- ale udaje mi się zdobyć Twoją aprobatę. Fajnie , że takie niepopularne próby znajdują zwolenników :grin:
Cieszę się,że się cieszysz ale moja aprobata jest niskiej próby.Słabo znam si e na fotografii.Pochlebia mi fakt,że zauważyłas moja opinię:-)
ja ten przed ostatni portrecik bw bez rameczki poproszę :)
To na dobranoc jeszcze jedna żabcia i ruszam do wyrka.
p.s.Tommy- jutro wrzucę- jak prosiłeś- z przyjemnością :grin:
Mnie ten tez sie bardzo podoba. Zarowno mina modelki jak i obrobka.:grin:
Gratuluję owocnego poranka.
4,5 dla fotografa, 5+ dla modelki.
Bardzo ładne ostatnie portretowe, widać postępy. Czekam na kolejne i pozdrawiam.
Bardzo ładne światło, kadr no i modelka :)
Super poranek :grin:
Bardzo ładnie zagrało światło i barwa. Subtelny i bardzo przyjemny w odbiorze portret.
Aniołek może i jest, ale portrecik - zacny.
Pozdrówka.
No pełna profeska :)
Czy świecisz na swoich zdjęciach ?
Ostatni portret to już naprawdę wspaniały owoc twojej pracy.
Jak dla mnie za ostry cień nad prawym okiem modeli (jej prawym) - po prostu pod włosami jest czarna dziura i trochę psuje to efekt.
Poza tym - podoba mi się bardzo. No i jak ta panna wyrasta :)
No ostatni portrecik dla mnie super.
Zamierzasz zmienić zawód? :grin:
Ja się nie znam ale mnie się coraz bardziej podobają Twoje portrety :)
Obawiam się, że cala frajda , że robię to bo lubię a nie dlatego, że muszę :grin:
DZIĘKUJĘ :mrgreen:
Ja sie nie znam ale ostatnie portrety sa urocze.
Trochę mnie nie było więc odrabiam zaległości :wink: Ostatnie portrety oglądałam z przyjmnościa! Są poprostu świetne :roll:
Ostatnie dwa portrety bardzo dobre.
Fotki coraz lepsze, bardziej dopracowane, lepiej kadrowane. Oby tak dalej.
Na ostatnim portrecie pokazałaś pazurek. Jest bardzo dojrzały i piękny.
Rzadko komentuję "studyjniaki", ten ostatni portret jest jednak piękny. Wracam doń.