A to jakieś ekstra certyfikaty są, że do NBP z tym jeździsz? Ja to klientom od ręki załatwiam.
Budżetówka, musimy. Ale jest nadzieja, że od przyszłego roku będziemy sami mogli.
19.04.12, 21:59
tropic
Odp: Bodzip - różności
Cytat:
Zamieszczone przez Bodzip
Ciekawostka. Jest to jedyna i jeszcze raz jedyna cerkiew gdzie wisi paskudny napis "zakaz fotografowania".
Zdjęcie robiłem z miejsca publicznego, więc zakaz mi zwisa i powiewa. Ale to tylko świadczy o gospodarzu tej świątyni.
wiesz że to chyba norma !! jak byłem na Grabarce to też był zakaz focenia !!!
---------- Post dodany o 21:59 ---------- Poprzedni post był o 21:57 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez ahutta
Z tego co wiem, to na cmentarzach żydowskich też jest zakaz fotografowania, np. w Bytomiu.
a u nas nie ma !!! bo wchodzisz przez dziurę w płocie...:mrgreen:
19.04.12, 22:31
ahutta
Cytat:
Zamieszczone przez tropic
a u nas nie ma !!! bo wchodzisz przez dziurę w płocie...:mrgreen:
A nie pogonią Cię?
19.04.12, 22:33
romek1967
Cytat:
A nie pogonią Cię?
Raczej "pogonili". Był, pokazywał fotki, znaczy nie pogonili
19.04.12, 22:34
tropic
Cytat:
A nie pogonią Cię?
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
20.04.12, 06:15
apz
Cytat:
Zamieszczone przez BIKER
Cmentarze żydowskie są zamknięte w soboty na cztery spusty z powodu (podobno) żydowskiego dnia dla zmarłych czy też szabasu. Za to można je zwiedzać w niedzielę do 15 -tej. Tak jest w Łodzi. To bardzo fotograficzne objekty, ale niestety z zarządcami trudno jest dojść do porozumienia. Ja chciałem zrobić sesję o "złotej godzinie" i mimo kilku próśb do tej pory mi się nie udało.
Albo uszanować gospodarzy zwyczaje. Może pogadaj w Gminie Wyznaniowej , na cmentarzu jest tylko porządkowy, albo pogadaj z miejscowym rabinem.