Zrobiłem, żeby sprawdzić i nie zapisałem :D
No to masz z OV2
Załącznik 72869
Wersja do druku
Zrobiłem, żeby sprawdzić i nie zapisałem :D
No to masz z OV2
Załącznik 72869
Tak, coś podobnego tez osiągnałem. Bardzo fajne te Wasze poprawki, dzięki za lekcję, :wink::grin: i wizyty.
O, Heniu zmajstrował tę samą wersję obrazka :D
To ja z Gimpa
Załącznik 72870
Troche mi szkoda, że ten mały smyk nie zapisuje w Rawach(albo ja nie znalazłem) bo było by świetne pole do wielokrotnych ćwiczeń. A na tak małej wersji to ja sie boję przeróbek. Tym bardziej że geniuszem w tym nie jestem.
Boguś pokaże swoje dzieła na zlocie (rawy).
druga poprawka MeWash - dla mnie bomba !! :)
bardzo się podoba :)
Zgadzam się w 100%.
Dziękuję :oops:
Zachęcony wrzucam swoją wersję:
Załącznik 72871
Ładna ta seria zdjęć z lasu, ekstra światełko uchwyciłeś. Trochę tylko brak obróbki, jak już wiesz:)
Sądzę, że przeróbek nie powinieneś się bać. Po obróbce zapisz zdjęcie z inną nazwą, a oryginał pozostaw bez zmian. Możesz kiedyś tam wrócić do oryginału i obrobić inaczej np. innym programem.
Pewnie masz już dość przeróbek ale jakoś nie mogłem się powstrzymać bo ładne zdjęcie.
Załącznik 72879
Ja jak Achilles, mam swoją piętę a jest nią obróbka. Ale jeśli chcecie, macie moja zgode na ciekawe przeróbki i dodatkowo moja wdzięczność za lekcję. Ja też obrabiam, ale minimalnie i nie zawsze skutecznie, a na więcej brakuje mi czasu.
W zakamarkach pendriwa znalazłem wodne malowidło z...kaczkami. Jako ciekawostkę.