łaaa widoczek kapitalny...
ech... ja też chcę ;p
trzymam kciuki za udaną operację!
Wersja do druku
łaaa widoczek kapitalny...
ech... ja też chcę ;p
trzymam kciuki za udaną operację!
Dzięki :) Mam jeszcze kilka panoram, ale jakoś nie podobają mi się tak, jak ta. Może wrzucę później. Mam też jeszcze zdjęcia z analoga, ale są jeszcze na niewywołanych kliszach :) Operacja to nie będzie nic wielkiego, bo to artroskopia. Prawdopodobnie rozwarstwiła mi się łąkotka. Oby tylko się już na sali nie okazało, że to jednak coś innego... No nic, w Łodzi powinienem być już sprawny :)
A teraz jeszcze jedno zdjęcie, specjalnie dla Rafała, z ludzikiem ;)
183. Dwie budy i ludzik na niebiesko
Pzdr
Panorama świetna, zwłaszcza po podbiciu kontrastu - przy takim słońcu i śniegu kontrastowo po prostu jest... Cóż tu pisać - śliczny widok, dobrze skadrowany, po poprawieniu kontrastu w zasadzie bez wad. Mnie zimne cienie leżą, ogólne wrażenie bardzo pozytywne, podchodzi pod zachwyt dobrze ukazanym pięknem świata :D
Natomiast ludek mdły trochę... Może wyższy kontrast? Może do b&w i wyższy kontrast? Nie wiem szczerze mówiąc. Coś jest z nim nie tak :P Może wypowiedzi innych wniosą coś więcej :]
Dzięki :) Coś mi nie bangla, bo w PS-ie kontrast mam wyraźnie wyższy, niż potem w necie. Eh, nie mam siły z tym walczyć. A ludzik chyba rzeczywiście mdły (mam na myśli całe zdjęcie). W B&W to zdjęcie źle wygląda, sprawdzałem. Mam jeszcze coś do pokazania, ale chętnie usłyszę jeszcze jakieś komentarze o ostatnim zdjęciu :)
Pzdr
Nie wiem co napisać, masz duużo lepsze.
Na pewno nie pasuje mi WB.
No dobra, uznajmy ostatnie zdjęcie za wpadkę :) i obejrzyjmy sobie coś innego. Wrzucam jeszcze jedną panoramkę, zrobioną z miejsca dość bliskiemu temu, z którego machnąłem pierwszą, tyle, że widok jest na drugą stronę (zawiłe :)). Zapraszam do komentowania!
Klikajcie w zdjęcie ! ! !
184. Widok na zjazd do Davos
Pzdr
O suchar, to ostatnie jest naprawdę świetne. Kolory, klimat i w ogóle :)
Dzięki :) W międzyczasie przekroczyliśmy 15 tysięcy wjazdów do tego wątku! Dzięki wszystkim, którzy się do tego przyczynili! Zapraszam ponownie przy okazji kolejnych fotek :)
Pzdr
Krzywo i zjarane. Panoramy mają jeden minus, za cienkie by oglądać w komputerze.
Poza tym zdaje się, że odzyskałeś wenę.
ostatnia fajna- brakuje mi jakiegoś mocnego punktu - może wykorzystał bym ten kierunkowskaz- tak z boku ewidentnie odwraca uwagę od tej boskiej przestrzeni ( to samo tyczy się schroniska ) , albo co , nie wiem nie było mnie tam :D
dawaj więcej - powodzonka na operacji