Odp: Streety i nagie kobity
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
O to to to to, potwierdzam. W Gładyszowie mnie popieściło :mrgreen:
Niezłe jaja. :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Jazz przecudny. Koncert w ultra-hitlerowsko-zajefajnej knajpie „Muzyczna Owczarnia” w podszczawnickich Jaworkach. Rzecz ponoć kultowa, kto nie wierzy, niech googla. Wychowany w buraczano-punkowej, prlowskiej rodzinie nie wiedziałem jak się zachować. Entuzjastycznie gwizdałem po co lepszej solówie. Problem w tym, że tylko ja gwizdałem.
Tsza uważać w drodze powrotnej.
Wreszcieś się zbudził, to naprawdę zatrzymujący oczy secik. Pal to dalej i działaj.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Jazz przecudny. Koncert w ultra-hitlerowsko-zajefajnej knajpie „Muzyczna Owczarnia” w podszczawnickich Jaworkach. Rzecz ponoć kultowa, kto nie wierzy, niech googla. Wychowany w buraczano-punkowej, prlowskiej rodzinie nie wiedziałem jak się zachować. Entuzjastycznie gwizdałem po co lepszej solówie. Problem w tym, że tylko ja gwizdałem.
To jeszcze dziś i jutro masz szansę załapać się na koncerty w ramach festiwalu Jazz w Ruinach, który odbywa się w ruinach teatru Victoria w Gliwicach.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
To jeszcze dziś i jutro masz szansę załapać się na koncerty w ramach festiwalu Jazz w Ruinach, który odbywa się w ruinach teatru Victoria w Gliwicach.
Niestety, w weekend mam koncert punkowy w Kraku. ;)
Kolejna normalna fota: :). "Szczawnickie hostessy na promocji".
Załącznik 126182
Fota normalna i nawet dobra, ale zaczynam się o Ciebie martwić. Najpierw zachody słońca, teraz hostessy, romantycznie... ;-)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Karol
Fota normalna i nawet dobra, ale zaczynam się o Ciebie martwić. Najpierw zachody słońca, teraz hostessy, romantycznie... ;-)
Wyłazi ze mnie genetyczna pszenno-buraczaność . :)
127
Załącznik 126187
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Wyłazi ze mnie genetyczna pszenno-buraczaność . :)
Nie mów... Aż się boję :|
1 załącznik(ów)
Mój pierwszy w życiu sztafaż bez gołej baby.
Załącznik 126199
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Mój pierwszy w życiu sztafaż bez gołej baby.
No czóż... Starzejesz się mój drogi :-P Nie łykam takich typu zdjęć w Twoim wykonaniu. Przykro mi...
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
No czóż... Starzejesz się mój drogi :-P
Czuję się starcem od 20 lat z okładem.
Załącznik 126201