Nieźle się uśmiałem przy 736 :) Czyli zdjęcie gra :) A 735 też dobre, choć światło ostre.
Pzdr
Wersja do druku
Nieźle się uśmiałem przy 736 :) Czyli zdjęcie gra :) A 735 też dobre, choć światło ostre.
Pzdr
Fotka przy stoisku z okularami wymiata..RESPECT!!! masz wyczucie.
276 - Mały wie co dobre:)
Ostatnie foty bombowe :grin:
pzdr
735- podobne skojarzenia do filmu Bareji "AKA Man - Woman Wanted" (gdzieś przytrafił mi się ten tytuł:)) tylko wydanie moderniejsze znaczy się inne... .
736. Super . "Młody" naoglądał się w domu i teraz chce porównać... bo on kiedyś tylko udawał, że śpi i wszystko widział i wszystko wie... .:)
Dzięki za odwiedziny. Kolejną fotę zatytułowałem: "Robota nie zając..."
737
735- oryginalny model w ciekawym otoczeniu z naturalnymi podtekstami ekstra kadr,
736- moja mama się tak nie ubiera a szkoda bo ładnie tylko co na to pani z religii,
737- wieczne przemyśleć w czasie pracy ale może trafili na bombę lub zabytek.
Pytanie, które mi się nasuwa: "Czy ten pan siedzi i myśli czy tylko siedzi"? :wink:
Dobre.
Facet pewnie zstanawia się, czy czy warto jeszcze robic czy juz poczekać na dlugi weekend.
Jechałem na tygodniu 7-ką do Warszawy.
Duże utrudnienia, korek, wjeżdżające i wyjeżdżające wywrotki z piaskiem i maszyny drogowe, słowem bardzo wkurzająca trasa.
Stałem właśnie w korku, pod nowo wybudowanym wiaduktem.
Parę samochodow z przodu na budowany właśnie drugi pas, wjeżdżała dwie cieżarówki.
Ich wjazdem kierowało czterech facetów, bardzo przjętych rolą. Następnych czterech kierowalo ruchem, pogadując zawzięcie do swoich walkie-talkie.
Kolejnych pięciu stało sobie spokojnie na powstającym wiadukcie. Oparci swobodnie o barierkę leniwie popalali papieroski, kontemplując widoczny w dole korek.
Żyć nie umierać :/
"Kładziemy lachę - niech pękną szkła
Inżynierowie na 102 !!"
Głęboki wyraz twarzy może świadczyć tylko o wnikliwej zadumie nad światem. "Być może młot to symbol życia, energii, sił witalnych? Sił zdolnych ujażmić naturę. Sił które się skończą gdy ktoś odłaczy prąd." ;););)
Generalnie fajna fotka:)
Senkju for koments. Nikt nie zawuważył porzuconej łopaty (która kompozycyjnie równoważy fotę. Ale może tylko mię się tak wydaje)?
Następna fota (to się skończy dopiero jak mnie ktoś zastrzeli. Albo jak mi wybuchnie grill prosto w twarz :roll:):
738
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
739
Brrr, tu suknia ślubna, a szybie obiją sie czarni wysłannicy smierci.
Niezłe, ale jak kobitka jest przesądna to po obejrzeniy fotki pewnie testament zaczęłaby pisać
Zapomniałem dodać tytuł do ostatniej foty. Brzmi: "Zrobi mi tego dzieciaka czy nie...".
wszystko fajne. godowy nalot golebi w telnej gali wywolal sporo radosci hehe. pan na koparce nie stresowal sie czemu go kamerujesz? czy w krakowie moze juz cie kojarza? :-P
737. Facia nagle wcieło, koparkowy zgasił silnik i nakazał odłączyć inne urządzenia (młot elekt.). Nasłuchuje kiedy będzie wielkie plusk, jak w głębokiej studni po wrzuceniu kamienia. Jakby co w takim sytuacjach, zawsze można zasięgnąć języka w punkcie informacji "i" (patrz znak po prawej), które zawsze są instalowane w rejonie prac ziemnych
739. Wielce wymowne, idealny strzał. Jednak chcąc robić odniesienie do gołębi (kolor zafarbu) to Ona "posiadła" Jego ... (trochę karkołomny wywód ale zawsze):)
738. Blisko mi do opisu Pi-er 17, wystawowa panna młoda w sukni ślubnej wyciąga rękę w geście "witaj", a odbicie kobiety przed witryną ukazuje mroczny obraz. Jednak kobieta patrzy się na suknię... i koło się zatacza.
Ten Pan siedzi i pali i w tym czasie myśli, jak walnąć młotem, żeby dobrze było.
Po podaniu tytułu zdjęcie od razu mi się spodobalo.
Nabrało właściwego kontekstu ;)
Dzięki za komentsy. Next fota:
740
Sugestywne!
ps. Rafał- takie małe sado- maso?
Co do nikotyny kojarzy mi się to z pewnym wierszem. Oto i on:
301 Moved Permanently
"spalam sie..." :) niezle, niezle. (matko jak ja sie ciesze, ze juz nie pale)
Ja nie jaram już 4,5 roku. Ale za to więcej chlać zacząłem. Tak więc równowaga jest zachowana i ilość nałogów się zgadza. :wink:
741
Kolejny nałóg - zakupy !!
"Pani w obuwniczym miała taki ruch, że aż jej się buty rozeszły" (już kiedyś chyba był ten cytat w tym wątku) :)
Pani cenę ogląda, normalne, to może skutecznie ograniczyć chęć zakupu ;)
A ja coś dopiszę o metkach.
Prowadząc samochód osobowy siedzi się nisko. Stąd nieraz widzę to, co z wysokości swoich 187cm jest nie do zobaczenia.
Najfajniejsze są te metki pod butami, właśnie :cool:
Czy paniom chodzącym z takimi metkami wydaje się, że tego nie widać czy też po prostu nie chce im się odekleić?
cóż, kobiety "widzą" inaczej
Dzięki za komentsy. Kolejna fota nosi tytuł "Smacznego".
742
whoa vegetarian nightmare
o ty misiu... chcialem powiedziec: o ty swinio.... tak czy inaczej-dramatyczne..... pojecie "ty swinski ryju" nabiera innego, bardziej chrupiacego znaczenia...
ajj.. z fajami 5. Doskonale!
ja poleglem po 3 latach brawurowego nie palenia (nawet jest na forum watek o tym). jednego sobie pyknalem, dla sprawdzenia jak to smakowalo. i nic! normalnie nic! nie potrzebowalem drugiego papierosa! mysle se - wporzo! przy wieczorku moge sobie pykac dla przyjemnosci. drugiego dnia znow sobie zajaralem - a co! w koncu ja to kontroluje! kolejnego dnia kupilem sobie lakistrajki - bo ja to kontroluje wiec moge sobie lepsze fajki noscic. juz drugi miesiac jak wrocilem do gry. ojoj.. musze powtorzyc ten wyczyn bo wkoncu ja nie musze palic:roll:
zaraz sie dopisze do suchara w "Moje kosztowne głupstwo"
Toż to prawie dantejskie sceny!!:D LIKE IT!!!:)
bleeee, jak to ludzie mogą jeść :-P
Pamiętacie piosenkę Jacka Kleyffa "Świnia"?
http://kierowca123.wrzuta.pl/audio/f..._-_swinia_1979
Oto i ona.
A zdjęcie - jak wpiosence - i tak samo jak ją należy je oceniać:)
Dzięki za komentsy.
Następna fota z niedzielnego łazikowania.
743