czasem słyszę w słuchawce "halo". teraz wiem jak to coś wygląda. jest dość duże:mrgreen:
czy ten okrąg widać też "gołym" okiem?
Wersja do druku
czasem słyszę w słuchawce "halo". teraz wiem jak to coś wygląda. jest dość duże:mrgreen:
czy ten okrąg widać też "gołym" okiem?
Świetnie wypatrzone i sfotografowane, szczególnie na drugim zdjęciu :) gratulacje
początkowo skojarzyło mi się z górskim Widmem Brockenu :)
ale jednak zupełnie inaczej to wygląda
a co do przyfarcenia - jak nie chodziłbyś i nie cykał fot to by się nie przyfarciło ;)
pomyśl jakbyś sobie pluł w brodę jak byś aparatu przy sobie nie miał ;)
---------- Post dodany o 11:06 ---------- Poprzedni post był o 11:06 ----------
BTW - długo to zjawisko trwało ??
Trudno było nie wypatrzeć :-) Najpierw byłem z jednej strony mostu, a potem jeszcze sobie wymyśliłem żeby zrobić fotkę z Wisłą na dole. Kierowcy tak się dzięki mnie zainteresowali, że mało stłuczki nie było :wink:
To musisz fotkę pokazać i wyjaśnić, że końca świata wczoraj nie było :-D
Aparat to ja mam do siebie przyspawany :-P Padło na zrobienie panoram, bo chciałem to pokazać w szerszym aspekcie. Udało się jak udało. Widać miejsca jak aparat jpegi poskładał :-)
Zjawisko obserwowałem około 40 minut przy czym nie wiem o której się zaczęło. Później zniknęło i znów na jakiś czas się pojawiło. Wczoraj dziwna pogoda była w Warszawie. Niby słonecznie, ale przechodziły szarugi z takiego drobniutkiego śniegu bądź lodu, który pewnie wywołał to halo.
Ostatnie zdjęcie bardzo ładne.
To akurat normalka, bo bez aparatu nie wychodzę z domu :-P
Wiem. Niektórzy w moim wątku dość mają łosi. Niestety mam dla nich złą wiadomość :wink:
350.
Załącznik 165993
351.
Załącznik 165994
352.
Załącznik 165996
353.
Załącznik 165997
Para buch....