Bardzo udane ujęcia. Ciężko wybrać najlepsze z ostatniej wstawki, więc po co w ogóle wybierać. Zawsze jak oglądam tego typu zdjęcia, to mam ochotę kupić samyang 7.5 i pojechać w góry.
Wersja do druku
Bardzo udane ujęcia. Ciężko wybrać najlepsze z ostatniej wstawki, więc po co w ogóle wybierać. Zawsze jak oglądam tego typu zdjęcia, to mam ochotę kupić samyang 7.5 i pojechać w góry.
Fajne foty bardzo fajne, ja Babią ciągle mam w planach, ostatnio nie weszlismy z powodu zbyt długiej imprezy dzień wcześniej :)
Twoje foty dodają motywacji by w końcu wejść na tą górę :)
Że tym wejściem, to akurat nie ulega wątpliwości :grin:
Na wejście wybrałem szlak czerwony spodziewając się tam lepszych widoków, Akademicką Percią chciałem zejść ale okazało się, że to szlak jednokierunkowy pod górę. Pozostał więc szlak do Przełęczy Brona:
359.
Załącznik 127527
360.
Załącznik 127529
361.
Załącznik 127528
362.
Załącznik 127531
363.
Załącznik 127530
364.
Załącznik 127532
365.
Załącznik 127533
366.
Załącznik 127535
Jak ja byłem to na Diablaku huragan. Ktoś tam usiłował rozłożyć statyw z aparatem - statyw podskakiwał na wietrze jak piłeczka, wydawało się ze odleci :mrgreen:
Co do 351 masz rację, marne światło było i na niektórych fortach poprzeginałem. Jak schodziłem światełko było lepsze i te ostatnie zdjęcia chyba także.
Na poprzedniej wrzutce chyba troszkę HDR-em pojechałeś, ale całkiem fajnie wyszło :D
żeby było w nawiązaniu do widoków powiem, że zdjęcia z wysokiej półki:wink:
Nawiazujec do aury na Babiej...Nalezy sie spodziwac wszystkiej najlepszego i najgorszego.Taka "gora babia".