Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Zdjąłem zielony (z całości) i rozjaśniłem cienie na twarzy, bo po wyrównaniu koloru wygladała jak brudna.
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Zdjąłem zielony (z całości) i rozjaśniłem cienie na twarzy, bo po wyrównaniu koloru wygladała jak brudna.
I bardzo slusznie.Ale zielony to mieszanka zoltego i niebieskiego.Kombinowal bym w roznach proporcjach tego zielonego zrobic.Ewentualnie na dwoch roznych warstawach z maskami i innym niz normalnym kryciem zdazac rowniez do koloru kory drzewa bez nalotu zoltego(w zabawie zielonym)
Kurde,ale zagmatwalem:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A ja nie mam nic innego do roboty, tylko siedzieć pół dnia nad tym zdjęciem :D :D :D :D
Czy aby nie za bardzo się doktoryzujecie na tym zdjęciem......:grin: Kilkoro z Was (Mirek, Fret, Bozip.... i ktoś tam jeszcze:roll:) całkiem przyzwoicie "poprawiło" to zdjęcie...
Ale czy warto, jak zauważył słusznie Fret pół dnia siedzieć nad tym zdjęciem...?
Dziewczyna wystawiła zdjęcie... Powiedzmy , że ciekawe i oczekuje od nas pochwały, zganienia, a pewnie i tego co w temacie wątku....
Pokazaliście , że może być dużo lepsze i dobrze, ale nie kombinujcie za bardzo bo Beatę całkiem zniechęcicie...
Wiemy, że nie ma ona za bardzo możliwości programowych, ani zbyt dużej wiedzy...
Więc raczej prosto i nie wymądrzać się......:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
ale nie kombinujcie za bardzo bo Beatę całkiem zniechęcicie...
Spoko, spoko dla Szanownej Be_Be to woda na młyn hihi ;)
Dla mnie...? absolutnie ! ciągle czytam wasze wpisy... ech... tylko wolę się nie wypowiadać ponieważ się nie znam... Cieszy mnie że "bawicie" się moimi zdjęciami...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Dla mnie...? absolutnie ! ciągle czytam wasze wpisy... ech... tylko wolę się nie wypowiadać ponieważ się nie znam... Cieszy mnie że "bawicie" się moimi zdjęciami...
Przyjdzie taki czas ,ze bedziesz sie znala.Ujal bym to inaczej.Dyskutujemy nad zagadnieniem wplywu roznych barw podstawowych i dopelniajacych na kolorystyke zdjecia,ktore Ty wykonalas.Im wiecej bedzie takich dyskusji i tematow tym szybciej w nastepnym ktoryms poscie napiszesz,ze ktorys z nas sie pomylil i powinien to zrobic inaczej(podasz jak i podeprzesz sie przykladem wersji zdjecia)Nigdy nie zabawialem sie zdjeciami:mrgreen:Lepszy mi celulit w garsci:mrgreen:.
Celulit.... jaki znowu celulit... to wymysł grafików żeby mieli co robić...:) ciąglę się uczę i staram się jak najwięcej wyciągać z waszych postów... :)
Ps. troszku bredzę bo... winko piję...
ech... dziękuję... wypiję twoje zdrowie...