Abo nie dodawac,abo kupic gorszy monitor,abo wyciac z tla i tlo odszumiec,abo rozmyc to nieodszumione,abo moze jeszcze jakos inaczej,abo moze balans zmienic,abo moze tak?,abo tak?Załącznik 96564Załącznik 96565
Wersja do druku
Abo nie dodawac,abo kupic gorszy monitor,abo wyciac z tla i tlo odszumiec,abo rozmyc to nieodszumione,abo moze jeszcze jakos inaczej,abo moze balans zmienic,abo moze tak?,abo tak?Załącznik 96564Załącznik 96565
Dzięki Mirek, monitora nie kupie gorszego bo parę chwil zbierałem na lepszy - nie jest to super duper ale coś już w miarę pokazuje :) Wiem jak rozwiązać problem, mam w końcu akcję do PS pt. "Mirkowe rozmycie" :) :) :)
Ostatni z dzisiejszych łowów czyli:
Załącznik 96568
PS Saboor - dziękuję, jutro się pobawię.
Robal z poprzedniej strony w innym ujęciu i trochę inaczej wywołany - wydaje mi się że jest ciut lepszy:
Załącznik 96588
Wiesz... tu się zagląda z przyjemnością i osiąga pełny relaks.
(+) poleciał.
Z pewną nieśmiałością:
Załącznik 96589__Załącznik 96590__Załącznik 96591Bo na robalach się nie znam.
Dzięki - ja na robalach też się nie znam, zwykły Kot śmietnikowy jestem co to tylko chciałby takie ładne "amerykanskie" zdjęcia robić :) Fajnie że Ci się chciało pomechlać suwaczkami - ja czasami boję się tak mocno przymieszać żeby kontrast poprawić. Niestety co nagle to po diable a poza tym wieczorem to już oczy zmęczone i widzą nieco inaczej. Zapominam czasami o czymś takim jak WB przy wołaniu.
Jeszce jeden lotnik - trochę inne ujęcie, trochę inne wywołanie:
Załącznik 96592
Nie lubisz robali - to takie bardziej ludzkie, niestety lekko poruszone bo było ciemno ale obiekt jest przecudnej (moim zdaniem) urody. Trochę przy nim się pobawiłem, niestety jak ręka drgnęła to już tak musi zostać:
225. Łuki (to chyba gotyk w najlepszym wydaniu)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...id=96625&stc=1
Załącznik 96625