Odp: Moje spojrzenie na świat
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Kurde! Ale zaniedbałam wątek. Zatem wrzucę taki wakacyjny kiczyk ;) Kto zgadnie gdzie to jest? Zagadka bardzo łatwa :wink:
Każdemu się zdarza ;) No może za wyjątkiem Bodzipa, bo on opisuje tyle, że ja się czasem zastanawiam, czy nie odkrył jakiegoś mechanizmu na nagięcie czasu :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
pewnie Wenecja... a zdjęcie bardzo ciekawe - czym zrobione? w sensie co tak budynki pogięło - rybie oczko czy nakładka na kita którą kiedyś testowałaś?
Tak, to Wenecja. Plac San Marco.A budynki pogięło Zuiczko fiszajek ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Każdemu się zdarza ;) No może za wyjątkiem Bodzipa, bo on opisuje tyle, że ja się czasem zastanawiam, czy nie odkrył jakiegoś mechanizmu na nagięcie czasu :D
No nie? Jestem pełna podziwu ;) Ciekawe czy Marysia też :-P Już wiem czemu ona te serniki tak namiętnie piecze. Z nudów :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Kurde! Ale zaniedbałam wątek. Zatem wrzucę taki wakacyjny kiczyk ;) Kto zgadnie gdzie to jest? Zagadka bardzo łatwa :wink: 112.
Fajny zamysł Paskudo! Podoba mi się!
Moim celem Weneckim jest zrobienie placu San Marko pustego, z lewej kolumnada a na wprost Bazylika.
Bez ludzi.
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Kto zgadnie gdzie to jest? Zagadka bardzo łatwa :wink:.
Wiem to Zgierz!!! Bo do Zgierza jeździ się obciąć co nieco (lub siusiaka) na jeża a tu ewidentnie kolce jeża widać :)
A po za moimi wywodami to fajny ten foto jeż :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Fajny zamysł Paskudo! Podoba mi się!
Moim celem Weneckim jest zrobienie placu San Marko pustego, z lewej kolumnada a na wprost Bazylika.
Bez ludzi.
Sarin ostatnio modny :roll:
Witaj Lolito , że też chciało sie Ci to niebo weneckie fotografować... no chyba ,że zrobiłaś to dla tego haftu dodokoła. Masz takie z poziomu ziemi sfocone?
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Sarin ostatnio modny :roll:
Eeee, znaczy, że gaz bojowy?
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Wiem to Zgierz!!! Bo do Zgierza jeździ się obciąć co nieco (lub siusiaka) na jeża a tu ewidentnie kolce jeża widać :)
Jak Ty się bawisz w obcinanie siusiaka, to ja się już z Tobą nie bawię :-x
Dzięki za miłe słowo :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Bez ludzi.
Mi też. Tak samo jak Dubrownik, Rzym, Florencja itp. Ale nie ma szans!
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Witaj Lolito , że też chciało sie Ci to niebo weneckie fotografować... no chyba ,że zrobiłaś to dla tego haftu dodokoła. Masz takie z poziomu ziemi sfocone?
No ba! Pewnie że dla haftu :mrgreen: Co do poziomu akurat plac San Marco to nie mam. Za dużo luda. Więc zostało mi niebo Weneckie...
3 załącznik(ów)
No, wątek mi się przykurzył ;) Znowu mnie gdzieś po świecie wielkim wywiało. Dzisiaj cosik pustynnego :grin: Czyli 113. 114. i 115 w kolejce ;)