Edide zmusiłeś mnie i sypnę cukrem: zaglądam na twój topik często ale nie komentuje bo się nie znam :oops: . Gratuluje bo udało Ci się wylansować najbardziej rozpoznawane twarze forum ;)
Wersja do druku
Edide zmusiłeś mnie i sypnę cukrem: zaglądam na twój topik często ale nie komentuje bo się nie znam :oops: . Gratuluje bo udało Ci się wylansować najbardziej rozpoznawane twarze forum ;)
Kowal, no co Ty? Najbardziej rozpoznawane?Cytat:
Zamieszczone przez kowal73
Az sie czuje zmuszony do podjecia trudu wylansowania jeszcze jednej twarzy :)
Nie gadac wiec, tylko lansowac :)Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Dobra, zaraz wrzuce :)Cytat:
Zamieszczone przez rap1d
Pierwsze zdjecie Ewy juz bylo, bodaj na poprzedniej stronie. Dzisiaj bedzie ciag dalszy.
Edit: nie na poprzedniej, wczesniej: na 58 :)
Zdjecia Ewy, tym razem tylko kolor:
Zdjecia w poziomie nalezy kliknac ;)
Tym razem chyba coś nie wyszło, poza tym mam wrażenie, że są zaszumione. Z ostatniej serii tylko 1 mi się podoba, ale bez rewelacji.
Dokladniej, dokladniej! Co nie wyszlo?Cytat:
Zamieszczone przez luc4s
Ja nie wstawiam zdjecia po to, zeby mnie chwalic. Znaczy, to tez mozecie robic, ale chce poczytac co sadzicie o zdjeciach :)
1 jak mówiłem jest ok, ale wyraz twarzy modelki. "No kończmy już..." lub coś w tym stylu
2 wygląda jak taki przypadkowy pstryk, nie rozumiem co miałes na myśli i jaka jest idea tego zdjęcia.
3 wydaje się być lekko nieostra i też ten kadr mi się nie podoba,
O szumie już wspominałem, nie wiem czy on jest czy nie ale mam takie wrażenie jakby fotki były lekko zaszumione.
Poprzednie Twoje foty znacznie lepsze. Jak nic nie piszę to znaczy, że nie ma o czym, nie ma czego się czepiać, ale zaglądam tu regularnie:)
1. Z wyrazem twarzy moze faktycznie nie teges troche... mam dwa ujecia, drugie z delikatnym usmiechem. To mi sie bardziej podobalo...
2. Moj zamysl miesci sie w prawym gornym rogu :)
3. Ostrosc celowana byla w oko, wiec moze troche nie widac. Chyba, ze nie trafilem i w ogole poszla... ;)
I bardzo fajnie, ze wymieniles co Ci nie lezy, dzieki :)
A jeszcze bardziej mnie cieszy, ze i Ty regularnie tu zagladasz :)
Przesadziłeś chyba z GO, przez to kompletnie nie mam pojęcia co za pomnik, chyba jakiś anioł, ale nie wiem czy to jakiś cmentarz, czy pomnik innego typu. Przy tej GO trzeba się wpatrywać, żeby kontury wyłowić.Cytat:
Zamieszczone przez Eddie