10 załącznik(ów)
Odp: Streety i nagie kobity
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Ostatnio byłem w ruinach zamku niejakiego Zawiszy Czarnego. Czy to Twój praszczór może...?
Nic mi o tym nie wiadomo, ale może to być. :)
Autoportrety.
Załącznik 120833Załącznik 120840Załącznik 120839Załącznik 120838Załącznik 120837Załącznik 120836Załącznik 120835Załącznik 120834Załącznik 120842
Ostatni kadr i wielkie "uff!" - w końcu nieco inna perspektywa ;P :). Autka fajne :).
Cytat:
Zamieszczone przez
lcf
Ostatni kadr i wielkie "uff!" - w końcu nieco inna perspektywa ;P :). Autka fajne :).
Ostatni wrzuciłem niechcący i nie umiałem wykasować. Tytuł autoportrety zobowiązuje. :) Ostatniego proszę nie brać pod uwagę. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Cytat:
Zamieszczone przez
lcf
Ostatni kadr i wielkie "uff!" - w końcu nieco inna perspektywa ;P :smile:. Autka fajne :smile:.
Ostatni wrzuciłem niechcący i nie umiałem wykasować. Tytuł autoportrety zobowiązuje. :) Ostatniego proszę nie brać pod uwagę. ;)
Już pierwszy komentarz mnie rozbawił (choć też tak miałam), ale riposta już rozłożyła mnie na łopatki ;D
Zastosowałeś filtr "macieknr1"? :D
Widać, że nie próżnujesz fotograficznie.
Zawiercie pięknie pokazane. Brawo
1 załącznik(ów)
Wielkie dzięki. :)
Robię foty odkąd pamiętam, ale nie pamiętam, żebym kiedykolwiek zrobił zdjęcie bladym świtem. :) Ani jakimkolwiek świtem. Aż do wczoraj.
Załącznik 120948
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
ale nie pamiętam, żebym kiedykolwiek zrobił zdjęcie bladym świtem. :) Ani jakimkolwiek świtem. Aż do wczoraj.
Mnie też się to kiedyś zdarzyło jak się położyłem spać pół godziny później niż zwykle :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Robię foty odkąd pamiętam, ale nie pamiętam, żebym kiedykolwiek zrobił zdjęcie bladym świtem. :) Ani jakimkolwiek świtem. Aż do wczoraj.
co się stało się :?: :mrgreen:
chcesz o tym pogadać :-P
fota ok - choć należę chyba jednak mimo wszystko do tych którzy wolą kolor bladym świtem widzieć :)
Wieczór się trochę przeciągnął - normalka - nie obwiniaj się :) Wkrótce Noc Świętojańska, kto wie, może znów uda Ci się zastać świt? :)