Można ;).
Wersja do druku
Można ;).
To może ja też dwa bym wziął z pozytkiem dla mnie i Olyclubu... (drugi wisiałby w pracy)
Też bym poprosił :)
To jak w końcu z tymi dodatkowymi kalendarzami, deklaracje w temacie czy przez formularz?
To znaczy, że moje wpisy na formularzu określają ilość egzemplarzy które otrzymam ?
Taka propozycja, kiedyś już o tym pisałem, ale odpowiedzi chyba nie było - kilka województw ma znikomą liczbę zamówionych kalendarzy, może warto by połączyć dystrybucję 'mniejszych' województw (wszystkie poniżej 15) parując je tak, by suma zamówień wyniosła ok 15-20.
Np:
Świętokrzyskie - Lubuskie
Wielkopolskie - Podkarpackie
Łódzkie - Opolskie
Warmińsko-Mazurskie - Podlaskie
Lubelskie - Zachodniopomorskie
Ograniczyłoby to koszty, no chyba że one nie grają roli.
Jeśli się nie przyjmie, to jako odpowiedzialny za dystrybucję na Opolszczyźnie z chęcią przyjmę województwa bez "opieki".
Kiedy zamknę listę zapisów, a będzie to zapewne niedługo (dobijamy do limitu), przyjrzę się liście. Wstępnie też poukładam dystrybucje. Mamy zaklepanych 11 paczek do wysyłki siłą rzeczy trzeba będzie jakoś to wszystko połączyć. Może system nie osiągnie wydajności firm kurierskich, ale powinno się obejść bez większych problemów.
Hadesik, a czy nie można zabrać do Łodzi? Ja mogę zgarnąć to co przewidziane dla Lubelskiego i porozsyłać ;)