Imponująco wygląda przy małym E-510. Też chcę taki właśnie z taką nalepką :P
Wersja do druku
Hm dog_master nie wiem czy to jest ogranicznik - po prostu jest chyba tak, że w trybie MF minimalna odległość ostrzenia to 0.96m a w trybie AF 1.2m (swoją drogą dziwne). Chyba, że o tym mówiłaś...
Wygląd to rzecz względna ;)
Hmm, Olifant, moze i masz racje... Jak sie dobrze przyjrzec, sa 2 kropki... No ale 4 "linijki", wiec hmm moze? A moze ktos to potwierdzic?
Ograniczenie ostrosci znaczy, ze zamiast AF bedzie szukac ostrosci w calym zakresie, to bedzie np tylko od 12m do nieskonczonosci albo tylko do 3 metrow. Fajna sprawa imho.
Edit: tak sie przygladam i przygladam i chyba faktycznie Olifant ma racje... Zgadzaloby sie, to na gorze to 1.2m, a mi sie wydawalo, ze 12m... Łeee. :(
W "Nie dla idiotów" w Olsztynie obcykałem w ten czwartek czyli 03.07 E520 z tym właśnie kitem. Wychodzi na to że zestawy są już w sprzedaży, tylko trzeba szukać.
W legnickim "wariatkowie" goście w sklepie nie mieli pojęcia o czym mówię pytając się właśnie o ten zestaw :)
Darek ale rękę to ty masz chirurga ;-) ani drgnie... przy 1/60, 300mm - chyba, że miałeś jakieś podparcie, albo wybrane najlepsze z serii :?: ;-)