WOW, takiego to jeszcze nie widziałam. Były co prawda na pikniku troche podobne, też jakies sfociłam ale nie aż tak atrakcyjne jak ten Twój.
Dzięki za odpwoiedź i pozdrawiam
Wersja do druku
WOW, takiego to jeszcze nie widziałam. Były co prawda na pikniku troche podobne, też jakies sfociłam ale nie aż tak atrakcyjne jak ten Twój.
Dzięki za odpwoiedź i pozdrawiam
Tak przeglądam ten wątek i coraz bardziej mi sie podoba. Super zdjecia tu są zamieszczone. Zanim pójdę spać to jeszcze wrzucę kilka ujęć z pikniku. Duży samolot, nie wiem jaki, ale dla mnie "Warszawa wlaczy 1944" bo taki ma napis (jedno ujęcie jak zjeżdża z trawnika i przygotowuje się do lotu z Jurgis-em Kairys), fotka ruszajacego Jurgisa i kilka ujęć na niebie ich obu razem.
Boeing 767 od ogona.. oraz Embraer 170 swietnie.
Na kadłubie ma napisane;)
Private Aeronautica Super Petrel SP 100
witt, moominek, jarmana, pozazdroscic okazji do focenia:) wrzucajcie kolejne:)
amirP silyrpA tego typu, jaki zafundowało nam forum chyba skończy mi sie zawrotami głowy:-P
Po co ja się męczyłam studiując wpisy zaszyfrowane to ja nie wiem, ala na chwilę obecna mam mdłości jak po locie samolotem :grin:
Wolę jednak krwisty i przekresleślony tekst niż ten pisany od tyłu :wink:
Okazja była to fakt, ale do okazji jechałam prawie 400 km, a na miejscu pogoda nas zawiodła. jeden dzień był fatalny, jakbym pokazała zdjęcia butów i zobaczyłby kto w czym staliśmy to nie wiem czy ktoś by nam zazdrościł :lol: deszcz, niebo bez koloru albo ciemność ogormna. Ciężko było focić, trzeba by było do każdej foty zmieniac ustawienia bo samoloty tylko mykały w tą i w tą po niebie a niebo z każdej strony inne :???:
Mimo wszystko jestem zadowolna chociaż fociłam trzymajac albo aparat pod kurtką albo razem z aparatem trzymałam w ręce parasol :-P
Impreza jednak była zarąbista. Cały dzień na nogach w błocie i cały czas coś innego na niebie. Nudzić sie nie dało :)
Jak moge wrzucać więcej i ktoś zechce to oglądać to wrzucam coś z tego co mam pod ręką zmniejszone i jesli się nie mylę i dobrze pamiętam zapowiedzi to to chyba amfibia :?: