Most jest świetny, HDRy ok, ale nie będe o nich pamiętał za tydzień...
Wersja do druku
Most jest świetny, HDRy ok, ale nie będe o nich pamiętał za tydzień...
Z tych trzech mi najbardziej leży ta z mostem - fajniutkie kolorki - kościółek jakoś kompozycyjnie mi nie leży, a ryneczek - fajny pomysł na kadr, ale rzeczywiście jakoś mało tej przestrzeni. pzdr
Suchar , to nie jest kościół Św. Anny , tylko Sakramentek na Nowym Mieście .
Dzięki za komentarze! leodan, naprawdę? :oops: Kościołów raczej od środka nie odwiedzam, a tak mi się wydawało, że to św. Anny. Zaraz zmienię, dzięki za korektę.
Pzdr
Ale chyba teraz wszyscy go zaliczają :|Cytat:
Zamieszczone przez suchar
Głowa do góry Suchar - będzie dobrze i czekam na dalsze foty :-)
Dzięki za wsparcie :) Byłem na nartach, w Szwajcarii i sobie popstrykałem trochę widoczków. Odprężające :) Wrzucam pierwszego, ciekaw jestem, co powiecie. Taka tam widokówka. Jak jest z jasnością tego zdjęcia?
182. Panorama z Weissfluhjoch'a
KLIKAJCIE W FOTKĘ ! ! !
Pzdr
Fotka pod światło z całym jego dobrodziejstwem - wyrazistością, plastyką. Tematycznie jest trochę rozdarta, ponieważ pokazuję trzy rzeczy, dolinę, natłok skalistyczh szczytów oraz przy proporcji okolo 50 % nieba - piękne zamglone słońce w takim kołnierzyku pod brodą z przejrzystych chmurek. Spoglądając na fotkę czuję się trochę sielsko widząc iskrzącą się śniegiem dolinę, trochę trwożliwie widząc taki szmat drogi przed sobą między potężnymi skałami, ale w sumie optymistycznie - jaki ten świat jest piękny.
Pzdr, TJ
Za Tadeuszem, fotografia pełna górskiego majestatu, przestrzeni, światła i kontrastów,
Maleńkie słupy wyciągów i ledwo widoczne postacie ludzi podkreślają ogrom pokazanej sceny.
Moim zdaniem troszkę Ci sie WB rozjechał, cienie są mocno zaniebieszczone.
Ale moze taki był Twoj zamysł, w takej tonacji kadr wydaje się bardziej zimny.
Dziękuję bardzo za obszerne komentarze. Jeśli chodzi o WB, to tak chciałem. Dla mnie tak tam było. Jedyne, czego nie jestem pewien, to ta jasność. Nie wiem, czy nie jest ciut za ciemne, czy śnieg nie jest zbyt szary i czy odrobinę nie brakuje kontrastu.