Szkoda, że tak wielu ludzi o tym zapomina...Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Może na naszym forum przydałoby się zrobić rubrykę z takimi sentencjami :-)
Wersja do druku
Szkoda, że tak wielu ludzi o tym zapomina...Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Może na naszym forum przydałoby się zrobić rubrykę z takimi sentencjami :-)
Od rana zastanawiam się, czy wrzucić tego robala przystojnego do mojego wątku. Będzie tu pasował jak kwiatek do kożucha :roll: . Ale co mi tam - wrzuciłem kiedyś widoczek z drzewem, to może świat się nie zawali jeśli wrzucę makro ;) . Będę dawał takie foty jeden raz na trzysta :D .
307
Boże... Wrażenie podobne, jakbyś wysiadł z BMW typu "rekinek" w białym dresie i kilogramie złota na szyi :-) :-) :-)
Samo zdjęcie oczywiście ok.
:lol: Zamurowało mnie. Lubię takie niespodzianki.
Teraz czekam na majza w wykonaniu Tadeusza ;)
zdjęcia bomba, zwłaszcza 306 - ale to już wiesz....
ziarno????
chciałbym aby mój olek tak szumiał na iso 1600......
ale szczerze - gdyby mi ktoś uwagi nie zwrócił na szum szumu bym nie zauważył....
zdjęcia i fotoamatorzy dzielą się na dwie kategorie:
- pierwsza - zdjęcie jest wyrazem technicznych możliwości posiadanego sprzętu
- druga - zdjęcie jest formą artystycznego wyrazu, odbiciem wrażliwości
akurat mnie bardziej ciągnie do fotografii B&W (za co zrywam ochrzan od małżonki - ona woli kolor), cieszę się, że nie tylko ja i nie tylko ja robię takie zdjęcia za pomocą Olka
zastanawiam się, na ile pomoże mi zmiana obiektywu na 14-54, ale chyba muszę, bo mi coś 14-45 zwariowało ni nie chce za bardzo ostrzyć.... może to znak ????
motyl mi wygląda na z lekka zażółconego :razz:
CZeśćCytat:
Zamieszczone przez olifant
Aha, tych po prawej kwiatków mogłoby nie być, mimo wszystko mnie cieszą takie fotki w obecnej aurze - dodają ciepła :P
Poprzednia fotografia piękna!
Kolejne foty. Temat w moim mieście mocno ograny, pewnie każdy Krakus ma fotę Białej Damy. Ale nic to, wrzucam. Plum.
308
309
O fotce 306 mozna pisac w samych prawie superlatywach jest w Twoim stylu.Faktycznie ciemna głowa w LGR ociupinkę razi.Temat zdjęcia i jego przedstawienie swiadczą o tym ze wiesz kiedy i gdzie znalezc sie z aparatem i kiedy uruchomic migaw
Fotka 307..........nie z Twojej bajki........więcej nie napiszę........pewnie sam wiesz ze to nie to :roll:
308 i 309 ......cały Ty :D
W 308 brakuje mi jakiegos "adresata" tego gestu.W 309..........szkoda ze nie widac oblicza Białej Damy,a przynajmniej większego jego fragmentu.Dwie głowy jako głowny motyw a tylko jedno oko..........pozostawia to pewien niedosyt.........za mało ekspresji.Bo ilez ekspresji moze dostarczyc jedno oko???Jest w kadrze gest....ale bez chocby fragmentu mimiki twarzy ten pocałunek smierci nie robi tak "dramatycznego" wrazenia.Ale fotki są OK.Pozdrawiam
Dziękuję za komentarze. Kolejne dwie uliczne foty (powiększcie je proszę, bo dopiero wtedy można cokolwiek zobaczyć):
310
311