Może jeszcze kiedyś tam zawitam to sie odezwe :wink:
Wersja do druku
Dzisiaj kilka zdjęć ze szlaku orlich gniazd. Nie mogłam ciągle zatrzymywać się na rowerze hdy tylko słoneczko zaświeciło ładnie ale kilka zdjęć udało mi się zrobić :grin:
Fajne, ja bym pewnie spędził pół dnia w tych słonecznikach ;-)
Te trzy "ostatnie" są świetne.
Pozdrawiam.
Ostatnie najlepsze, choć dałabym więcej trawki a mniej nieba. Pole słoneczników byłoby super, ale jakieś przydymione te kwiatki. No i czemu nie patrzą w obiektyw?:grin:
Rzeczywiście słoneczniki za mocno "wyprane" z koloru. Pierwsze i ostatnie robią miłe wrażenie :)
a jak by tego holendra scossowac,co by dzisiejszy postprocesing zastosowac:grin:
Karol- Gdybym miała więcej czasu i bez ludzi którzy pospieszają i burzy na horyzoncie też bym została :grin: :wink:
wita1, gulasz - dzięki za opinie i zaglądnięcie do mnie :wink:
saboor- śmiesznie to brzmi :grin: ale podoba mi się, tylko że kariery słonecznikowej nie zrobie :-P
paluszek1 trawka się właśnie kończyła i niebo było konieczne :wink: z kolorem nie wiem o jakie przydymienie to chodzi. Słoneczniki nie patrzą w obiektyw iż tarasik widokowy był skierowany właśnie tak jak na zdjęciu, mam zdjęcie jak patrzą ale sama nie wiem czy jest ok.... :oops:
wanillia- fajnie ze jakies moje zdjęcia robią na Tobie miłe wrażenie po tym jak zwiedziłas pół świata jak nie cały :grin:
Mirek54 - słoneczniki w tej wersji wyglądają super tylko niebo zaś coś się poharatało chyba :)
Ze społneczników to mam jeszcze takie coś: :mrgreen: