Bardzo ładny bażanci samiec :) fajnie ubarwiony okaz jak i kolorystyka zdjęć :)
Wersja do druku
Bardzo ładny bażanci samiec :) fajnie ubarwiony okaz jak i kolorystyka zdjęć :)
Nareszcie beznadziejne zdjęcie. Bażantom bez ogona mówimy stanowcze NIE :)
dobrze, już dobrze.... zrozumiałem. Zasłużoną krytykę przyjmuję oczywiście z honorem:)
To zło okrutne, gdyby ktoś z maluczkich opublikował tak obcięte kadry spotkałby się z krytyką o sile większej niż bomba atomowa. Abir pokazał że nie potrafi robić zdjęć - i wszystkie zastępy potępionych, zakompleksionych, nieudolnych , mają dziś swój dzień chwały :) Po kilku fotografiach Abira, jak zapewne pamiętasz, załamałem się nerwowo i sprzedałem wszystko co miałem. Teraz nastało światełko w tunelu i oby to nie był pendolino :)
Pięknie ustrzelone kuraki :), 604. i 605. najbardziej mi podchodzą.
Pozdrawiam
bardzo dziękuję za wasze opinie
rozsądna tolerancyjność, dzięki
aż taki wielki to ja nie jestem:grin:. myślę, że tak wielkiej krytyki by nie było, tu forumowicze wg mnie należą do kulturalnych i chętnych do pomocy.
Co do moich umiejętności - to mam ogromny dystans. Umiem śmiać się sam z siebie, a krytykę i celne uwagi traktuję pozytywnie. moje ego jest na właściwym poziomie:-P. więc można dużo w moim wątku - niekoniecznie pozytywnie
Na marginesie, wydaje mi się, że zdjęcia nie zawsze muszą być idealnie książkowe. Chcąc pokazać jakiś szczegół u duuuużego ptaka, atak w bójce, zderzenie pazurów, dziobów - część skrzydeł musi wypaść z kadru. Ale za to mamy energię i widoczne emocje na "twarzach" zawodników.
Abir nic nie wstawia pewnikiem eksponaty do zdjęć szykuje ( znaczy się wypycha :wink: )
cześć Jacek,
coś tam zimą wypchałem i zdążyłem postawić przed odwilżą. same duże kukły bo silny wiater :grin: speszali for ju
...ale bardzo nie lubię obróbki zdjęć......., nie chce mi się, nie znam się, zarobiony jestem..... żeby to się samo robiło:roll:
608.
Załącznik 188466
609.
Załącznik 188467
610.
Załącznik 188468
Doskonałe kadry, pierwszy najbardziej mi się podoba, brawo!
608 genialny kadr, gratuluję :-)
ale najbardziej podoba mi się 609
Wszystkie piękne, ale 608 wybija się ze względu na świetnie uchwyconą akcję w kadrze.
Super!
Dzięks Abirze, fajnie że wywołałem Cie do tablicy boś się dobrze przygotował masz się czym pochwalić ;)
Przejdź na Fuji, tam się ponoć same obrabiają i gotowce w jpg wylatują z puszki...
akcja na 608 przednia
ale model na 609 też niczego sobie :)
pogratulował wypychania i polowania :)
Świetne!! 608 rewelacja.
Pieknie sie oglada, piekne kadry i piekne ptaszory!
pozdroofka
Bieliki świetnie uchwycone. Gratulacje
wiosna jest to słychać też klangor
611
Załącznik 189152
612
Załącznik 189154
613
Załącznik 189153
611 bardzo bardzo...
Mi bardziej 612 i 613 się podobają:)
Edit.
@abir , jeśli przy wstawianiu zaznaczysz full size, a nie large to nie trzeba klikać aby powiększyć zdjęcie (o rozmiarze 1200pix na monitorze FHD).
Przy opcji large jest skalowane do 1024pix. To oczywiście Twój wybór jak wolisz.
Wiosnę słychać widać i czuć - jak zwykle zdjęcia super :)
a dla mnie wszystkie trzy na równym, wysokim poziomie :)
Podobają się wszystkie.
Dopiszę odnośnie 611. Jakoś ten dół mi nie bardzo pasuje, może gdyby było go nieco więcej...
611 - piękna klasyka, ale podobnie jak Andtor2 dałbym nieco więcej dołu. Natomiast 612 i 613 pokazują ciekawe sceny z życia żurawi.
Piękne żurawie, wszystkie 3 zdjęcia na 6. Z czatowni robiłeś ?
Piękne te Żurawie
Seria z żurawiami świetna.
ten sezon dla mnie to porażka. mało wychodzę z aparatem, a jak wyjdę to kicha, a i pogoda słabo dopisywała wczesną wiosną
dla zdmuchnięcia kurzu - trzcinniczek
614
Załącznik 190994
615
Załącznik 190995
616
Załącznik 190996
Piękny ptaszek, pięknie w tym świetle wygląda. I tak patrzy w obiektyw że aż gęba się uśmiecha ( 614).
Piekne!
Fajne, dobrze naświetlone zdjęcia.
614 klasa portrecik :)