Zdjęcia 196 i 197 są przepiękne - lubię takie zdjęcia.
Dotrzymałeś słowa, więc czekam na kolejny piętek, pozdrawiam.
Wersja do druku
Zdjęcia 196 i 197 są przepiękne - lubię takie zdjęcia.
Dotrzymałeś słowa, więc czekam na kolejny piętek, pozdrawiam.
dla mnie to środkowe zbyt przesycone...
niemniej można odetchnąć - zdjęcia z Tatr mają tę właściwość na szczęście :)
Miło popatrzeć sobie.... Do następnej wrzuty już tylko 5 dni...
Serce rośnie, twarz się cieszy. Przeserdecznie dziękuję Wam za poświęcony czas i tak pozytywne przyjęcie zdjęć, co znalazło swoje odzwierciedlenie nie tylko w komentarzach.
Serio, naprawdę jestem pod wrażeniem i jest mi bardzo miło.
Oczywiście, w piątek postaram się dotrzymać obietnicy i podać kolejną wrzutę :)
Na oglądanie dobrych zdjęć zawsze się czas znajdzie. Zawsze można coś podpatrzeć, czegoś się nauczyć.
196 i 197 bajeczne - ciut niebieski może za ostry na tym drugim, ale poza tym bomba :).
Kadry bardzo fajne, ale jak na mój gust to za dużo nasyciłeś zdjęcia.
Ups... zdaje się, że przez nieuwagę namieszałem trochę w wątku, znaczy - wykosiło wszystkie zdjęcia. Na dniach postaram się naprawić ten błąd i wszystko przywrócić na miejsce.
Ech...
Wczoraj wysadziłem w kosmos swoją stronę i teraz, przed czasem stawiam nową, przy której sobie dłubałem.
Dzisiaj jeden nerwoklik za daleko i poszedł w niebyt cały folder ze zdjęciami właśnie z tego wątku. Część na pewno uda mi się odtworzyć, ale na pewno nie z całych kilku lat. Raczej do kilku miesięcy.
Cóż, zarówno przedwczesną premierę nowej strony jak i wysadzenie tych zdjęć potraktuję jako początek nowego.
Acha, większość tych zdjęć będzie na mojej stronie.
No wiem, że nie usuwanie swoich zdjęć i przetrzymywanie ich na dyskach zewnętrznych twardzielowi nie przystoi. Tu jednak poprawy obiecać nie mogę, raczej będzie tylko gorzej ;)
---------- Post dodany o 12:40 ---------- Poprzedni post był o 12:39 ----------
Im bardziej wstecz, tym trudniej będzie, ale dzięki :)
I tak trzymaj, nie wszystko musi iść na lepsze ?
Dzień dobry, dzień dobry... Przepraszam, miało być co piątek, ale niestety czasami bywają różne przypadki.
Dzisiaj, jak to w piątek, mam trochę rzeczy do pokazania, sami ocenicie czy pokazania wartych.
Jak wiecie, lubię swoje miasto i patrzenie na nie w różny, czasem dziwny sposób. Dzisiejsza wrzuta mogła
zostać wykonana gdziekolwiek, ale to tylko zapowiedź. Na początek takie dziwne...
199.
200.
201.
202.
203.
199 mi się podoba i to bardzo.
A "misę" - 203.
Pozdrawiam.
Ja też jestem za 199. Pozdrawiam.
Kolorowa część wrzuty...
204.
205.
206.
207.
208.
Te kolumny dobrze mi pasowały do zamknięcia kompozycji.
Świetna wrzuta.
Obłęd, doskonały pomysł i wykonanie na poziomie do jakiego przyzwyczaiłeś.
Jest klasa, szacun.
A mi te skosy jakoś zupełnie nie grają. Nie kumam ich po prostu. Kupuję tylko to "normalne".
Kolorki Ci wyszły jak z zagranicy :D To u nas też takie nieba i budynki są?
Hrr, bardzo mi miło! I przepraszam, jeśli zjadłem jedno "r" :)
Bufetowa, no pewnie, budynki są a cała reszta to kwestia spojrzenia na świat :)
A normalność jest nudna :)
Pięknie Wam dziękuję :)
Również 199 przykuło moją uwagę. Fajna, geometryczna, gra linni i prostokątów :-)
A mi bardzo podchodzi ostatnia kolorowa wrzutka. Bardzo mi się podobają.
Świetne zdjęcia według mojego bardzo skromnego zdania.
Świetny pomysł na połaczenie pałacowych rzeźb z nowoczesną architekturą :)
No, jak nie? Jak tak.:) " U nas dość głowę podnieść: Ilez to widoków!"
---------- Post dodany o 12:29 ---------- Poprzedni post był o 12:24 ----------
Tak dawno nie byłem w Warszawie(przejazdem 7 lat, a trochę dłużej ok. 30 lat temu), że gdyby nie komentarz Saboor'a:
to nie wiedziałbym, że to nasza stolica:)
Podobają mi się dwa ostatnie wrzuty, nawet bardzo:). Z czepialstwa to dwie uwagi. Na 203 jak na mój gust zbyt głębokie czernie, a na 204 nie jestem przekonany do liści w LG rogu.
Ja bardzo lubię skosy pod warunkiem, że zachowują "sterylność".
Podoba mi się 206 i 207. Z tym, że 207 poczęstował bym cięciem dołu. Taki kwadrat bez dołu i lampy jest zacny!
I o to chodzi! To jest mega-komplement :)Cytat:
Tak dawno nie byłem w Warszawie(przejazdem 7 lat, a trochę dłużej ok. 30 lat temu), że gdyby nie komentarz Saboor'a:
to nie wiedziałbym, że to nasza stolica:)
---------- Post dodany o 16:37 ---------- Poprzedni post był o 16:35 ----------
Czernie miały być jeszcze głębsze, ale światła na krawędziach było za mało, żeby tak mocno zarysować. Może następnym razem lepiej się uda.
Co do tych liści, tylko przez ułamek sekundy miałem podobną, ale szybko dostrzegłem, że ładną ramkę mi tworzą i ogólnie fajne zamieszanie wprowadzają.
---------- Post dodany o 16:38 ---------- Poprzedni post był o 16:37 ----------
Ogólnie rzecz biorąc, zgodzę się, poza jednym - to było by wtedy takie sterylne :)
Piękne dzięki za odwiedziny i wszystkie komentarze.
Piąteczek, dzień dobry!
To tak w ramach zapowiedzi. W następny piąteczek będzie więcej.
209.
210.