Mamy po prostu inny gust. Luzik. Mnie też się Twoje ostatnie foty nie podobają (te w wątku z kurą). :wink:
Wersja do druku
A mi się podoba zarówno ostatnie zdjęcie Rafała, jak i ostatnie foty Smerfa ;)
Robisz zajebiste foty swoim dzieciom, doszedłem do wniosku.
BTW: mam dwie rolki Sensii z '96. Chcesz się wymienić na jedną Agfę APX 100?
722. dla mnie mniut. Oszczędny kadr i radosny przekaz.
Ostatnie- w tle niepokojące trochę, bo widzę to tak. Jest dach wieżowca a oni załozyli się kto będzie twardzielem i zwisając głowami w dół robią "brzuszki". Widać , że ona jest lepsza bo robiąc skłony utrzymuje się tylko na jednej nodze... .:shock:
722-motyw rewelacja, co do kadru-zero watpliwosci, ale to niebo...... z kobiecej ciekawosci zapytam jak bylo przed tym "niebem"?
MSZ, lekko przekombinowane z ziarenkiem.
Kadr bardzo dobry, obróbka mi nie leży.
Dziękju za wpisy.
No..., z niebem było kiepsko :wink:. Ale nic nie doklejane, tylko ciągnięte z jednego rawa. Ziarno dodałem na kompie, bo cóś słabo szumi mój Olek :roll:.
Next fota pewnie też niespecjalnie się spodoba. "No, ale cusz, to tylko bukiet zwykłych rusz" jak zwykł wieszczyć wieszcz Adam Miśkiewicz. Dodam tylko, że fota nie pozowana - koleś to ani mój brat, ani swat.
723 Klasyczny trójkąt.
Właśnie 722 mnie zaciekawiło, taki rodzynek - zmiana z tych codziennych ulicznych na coś nowego ;) - mi się b. podoba.
pzdr
W moim wątku na liczniku mam ponad 700 fot. Naprawdę muszę zdrowo kombinować, żeby nie zjadać własnego ogona. A na robale się nie przerzucę, już wolałbym zmienić hobby na filumenistykę :roll:(czyli zbieranie etykiet zapałczanych).
Każdy fotografuje to, co lubi. Ja w ogóle nie focę ludzi, chociaż trochę mnie korci czasem, aby spróbować... ale to jest inna zupełnie bajka :grin:
Podobno Wacek Wantuch zmienił orientację - pasjami zaczął focić nagie robale (taką plotę usłyszałem ostatnio od Willowa). Koniec świata...:roll:
Rafał, mi się podoba 723. Dobrze wypatrzone ;)
W Łodzi słyszałem jak Jacek mówił, że będą gdzieś jakieś warsztaty makro z W.W., więc to chyba prawda. Z drugiej strony właśnie będzie seria jego wystaw pod patronatem Olympusa.
Następna fota nosi tytuł: "Oczy szeroko zamknięte". Mam oczywiście na myśli te duże, niebieskie... Z dedykejszyn dla Willowa (On wie łozochozi :wink:).
724
:grin: :grin: :grin:
wiadomość za krótka, wiadomość za krótka - ale treściwa przecież !!! :)
722 bardzo mi się podoba :), tylko strasznie szkoda tego nieba :/
723 niezłe, ale do szczęścia brakuje mi przycięcia ściany po lewej stronie okna...
Piękne oczy to jest to w kobiecie, na co zawsze najpierw zwracam uwagę :cool:
Jak dla mnie w 724 w mocnym punkcie są te duże niebieskie pani stylistki i to one magnetycznie przyciągają wzrok :).
Ciekawe jak Pani Stylistka myje gary z takimi pazurami. :roll:
724. Jest na czym oko zawiesić:)
Widać, że znasz się na rzeczy :grin:.
Kolejna fota ulicznicka:
725
722 - MSZ za duże ziarno (choć ja lubię ziarno), ale kadr świetny.
725 - bez kałuży wiało by nudą. A tak, jest całkiem, całkiem;)
Kolejna fota (Bosze, ile tego badziewia wyprodukowałem przez ostatnie dwa lata :roll:). Małymi kroczkami zbliża się tysięczna fota. Wymyśliłem, że fota milenijna musi być szczególna . Być może będzie to akt męski Rafała Czarnego z nim samym w roli głównej? Niech świat zobaczy pieczołowicie rzeźbiony kaloryfer (znaczy się mięśnie brzucha) :
726
726 bardzo ciekawy kadr.
Co do tysiecznej foty to sporo ci jeszcze zostało, moze do konca roku sie wyrobisz.
726 - Rafał, ja tę fotkę już widziałem u Ciebie kilka razy. Raz czarno-białą, raz kolorową...
Pokazywałem bardzo podobną fotę (i tylko w kolorze). Ta jest nowa, choć faktycznie niewiele się różni.
Rafał, wiem, że to nie ta sama. W B&W też coś podobnego było. Właśnie o to mi chodziło, że to już u Ciebie było (choć samo zdjęcie fajne). Ja widzę dwa wyjścia: albo robisz cykl z tego typu zdjęciami, albo nie robisz tak podobnych do siebie :)
726 świetne ;) dobry pomysł, dobre wykonanie :grin: super :wink:
726. Prosta w formie i przez to świetna fotka. Zdecydowanie lepsza niż te poprzednie schody.
Moja córa Maja i Pączek - wnuczek mojej suki.
727
Jak nie będziecie komentować moich fot (czytaj: zachwycać się), to zabiorę d...ę w troki i tyle bedzie. Wszystkie krytyczne opinie w moim wątku będę kasował, zaś user, który dopuści się takiej niegodziwości dostanie ode mnie anonimowego minusa w reputacji. :-P
728
Wyobraziłam sobie właśnie, że kasujesz konto, potem wracasz jako Czarny Rafał i wstawiasz na nowo WSZYSTKIE zdjęcia. :lol:
Ja skomentuję tę rękę w kieszeni - bardzo precyzyjne podejście :lol: